Tort De Castane Maghiare

Tort De Castane Maghiare
Reteta tort de castane maghiare este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 534 calorii. 255 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ciocolată dulce, castane, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort De Castane Maghiare, Tort de orez inspirat din Ungaria, și Baruri De Tort Cu Mousse De Ciocolată Maghiară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați fundul unei tigaie cu formă de arc unsă de 9 inci cu hârtie pergament. Apoi ungeți hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Separați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
3
Într-un robot de bucătărie, curățați castanele cu untul și romul, răzuind părțile laterale, până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Adăugați ciocolata dulce-amară topită și amestecați amestecul până când se combină bine. Cu motorul pornit, adăugați gălbenușurile, câte 1 pe rând, și transferați amestecul într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Într-un bol cu un mixer electric bateți albușurile cu sarea până când țin vârfuri moi, adăugați zahărul, puțin câte puțin, bătând și bateți bezea până când ține vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Bateți aproximativ un sfert din bezea în amestecul de ciocolată pentru a o ușura și pliați în bezea rămasă ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Turnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Coaceți tortul în mijlocul unui cuptor de 350 grade F (175 grade C) timp de 45 până la 55 de minute sau până când un tester iese cu firimituri aderente la el și partea superioară este crăpată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport timp de 5 minute, îndepărtați partea laterală a tigaiei și răsturnați tortul pe un alt suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți partea inferioară a tigaiei, răsturnați torta pe un suport și lăsați-o să se răcească complet. (Tortul va cădea pe măsură ce se răcește.)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Pentru a face glazură: puneți 6 uncii de ciocolată tocată mărunt într-un bol mic, într-o cratiță aduceți 1/2 cană de smântână la fiert și turnați-o peste ciocolată. Se amestecă amestecul până când ciocolata se topește și glazura este netedă și se amestecă în 1 lingură de rom. Scufundați fiecare castan confiat pe jumătate în glazură pentru a-l acoperi parțial, transferați castanele într-o tavă acoperită cu folie și lăsați-le să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
12
Răsturnați tortul pe un suport setat pe hârtie de ceară, turnați glazura peste el, netezind glazura cu o spatulă și lăsând excesul să picure pe lateral și lăsați tortul să stea 2 ore sau până când glazura este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
13
Transferați tortul cu grijă pe o farfurie de servire și garnisiți-l cu castanele acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
14
Faceți frișca chiar înainte de a servi tortul: într-un bol răcit cu bătătoare răcite bateți 1 cană de smântână grea până când ține vârfuri moi, bateți în cele 2 linguri de zahăr și 1 lingură de rom și bateți amestecul până când ține vârfuri rigide. Îndoiți castanele confiate tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
CastaneCastane
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
15
Serviți tortul cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista