Tort De Caramel Englezesc Glazurat

Tort De Caramel Englezesc Glazurat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de caramel englez glazurat. Această rețetă face 8 porții cu 385 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți făină, bucăți de caramele skor, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ben ' s English Toffee, Toffee Engleză, și Toffee Engleză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți și faceți făină două tigăi rotunde de copt de 9 inci. Bateți albușurile de ou într-un bol mic până se spumează; adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați restul de 1 cană de zahăr, făină, cacao, bicarbonat de sodiu și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați ulei, zară și gălbenușuri de ou; bate pana se omogenizeaza. Îndoiți ușor albușurile de ou în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Se toarnă în tigăi pregătite.
5
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește 5 minute; scoateți din tigăi la rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Așezați un strat de tort pe placa de servire; întindeți toppingul biciuit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Se presară cu jumătate de bucăți de cafea. Sus cu alt strat. Lingura glazura de ciocolata peste partea de sus a tort, permițând glazura să se scurgă în jos părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Se presară cu caramelă rămasă. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
1
Combinați 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de cacao procesată olandeză Hershey într-o cratiță mică. Se amestecă 3 linguri smântână ușoară și 5 linguri unt sau margarină. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul ajunge la fierbere. Se fierbe 1 minut. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao Prelucrată OlandezăPudră De Cacao Prelucrată Olandeză
Cremă UșoarăCremă Ușoară
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista