Tort de cafea rapid și ușor sau brioșe
Tortul sau brioșele cu cafea Quick N' Easy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 23%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rapid și ușor lipicioasă Butterscotch Tort de cafea, Tort Rapid De Cafea Cu Fructe De Pădure, și Tort Rapid De Cafea Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de făină, zahăr, drojdie nedizolvată și sare într-un bol mare de amestecare.
Încălziți apa, laptele și untul până se încălzesc foarte mult (120 până la 130 de grade F). Adăugați treptat la ingredientele uscate; bateți 2 minute la viteza medie a mixerului electric, răzuind vasul ocazional.
Adăugați ouă și 1/2 cană de făină; bate 2 minute la viteză mare, răzuind vasul ocazional. Se amestecă făina rămasă pentru a face un aluat rigid. Transformați-vă în 2 tigăi pătrate unse de 8 sau 9 inci. Sau, pentru a face brioșe, umpleți 24 de cutii de brioșe unse pe jumătate pline.
Se presară uniform cu Topping de nuci de zahăr (vezi instrucțiunile de mai jos). Acoperiți; lăsați să crească într-un loc cald, fără curent de aer, până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Coaceți la 350 de grade F timp de 20 până la 25 de minute sau până când ați terminat.
Scoateți din tigăi; se răcește pe suporturi de sârmă.
Combinați untul și zahărul brun cu un blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă nucile tocate.