Tort De Cafea Mocha Streusel

Tort De Cafea Mocha Streusel
Tortul de cafea Mocha Streusel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 24%. Încercați Tort De Cafea Mocha Streusel, Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), și Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tava de tort angel food (tub) de 10 inci cu fund detașabil cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele streusel; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un alt castron mic, amestecați 2 3/4 căni de făină, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat și untul cu mixerul electric la viteză medie, răzuind bolul constant, până când este ușor și pufos. Bateți în extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Extract De MigdaleExtract De Migdale
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Adăugați jumătate din amestecul de făină; bate la viteză mică doar până se combină. Bateți în smântână până se omogenizează bine. Bateți în amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Puneți jumătate din aluat în tigaie; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se presară cu jumătate din streusel. Se acoperă cu aluatul rămas și streusel.
8
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în poziție verticală în tigaie pe suportul de răcire 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Scoateți tortul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista