Tort De Cafea Mocha Streusel

Tortul de cafea Mocha Streusel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 24%. Încercați Tort De Cafea Mocha Streusel, Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), și Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tava de tort angel food (tub) de 10 inci cu fund detașabil cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele streusel; pus deoparte.
Într-un alt castron mic, amestecați 2 3/4 căni de făină, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat și untul cu mixerul electric la viteză medie, răzuind bolul constant, până când este ușor și pufos. Bateți în extract de migdale.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați jumătate din amestecul de făină; bate la viteză mică doar până se combină. Bateți în smântână până se omogenizează bine. Bateți în amestecul de făină rămas.
Puneți jumătate din aluat în tigaie; se întinde uniform.
Se presară cu jumătate din streusel. Se acoperă cu aluatul rămas și streusel.
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în poziție verticală în tigaie pe suportul de răcire 1 oră.
Scoateți tortul din tigaie.