Tort De Cafea Cu Scorțișoară De Mere

Tort De Cafea Cu Scorțișoară De Mere
Tort de cafea cu scorțișoară de mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 176 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 250. 753 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, înfășurată ca o ruladă de scorțișoară. în bucăți conectate. în formă de potcoavă strâmbă, în vasul unui mixer electric și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Mere De Scorțișoară, Tort De Cafea Cu Mere Și Scorțișoară, și Tort De Cafea Cu Mere De Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Se spală aluatul cu ou și se presară cu zahăr brut sau granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute, până se rumenesc și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească timp de 15 minute înainte de servire. Cel mai bine servit cald cu cafea fierbinte. Tortul de cafea va dura, bine înfășurat la temperatura camerei, până la 3 zile sau 3 ore.** Dacă decideți să înghețați aluatul, puneți-l în frigider pentru a se dezgheța seara înainte de a vă dori să-l coaceți. Odată dezghețat, feliați-l conform instrucțiunilor de mai sus. Se lasă să ajungă la temperatura camerei și se lasă să crească încă 30 de minute dincolo de asta. Se spală cu ou și zahăr, apoi se coace.** Dacă decideți să refrigerați aluatul, simplu scoateți-l din frigider, feliați conform instrucțiunilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Lăsați să ajungă la temperatura camerei, apoi lăsați să crească timp de 30 de minute dincolo de asta.
5
Ungeți cu ou și zahăr, apoi coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Ingrediente

1pachet1/4 linguriță drojdie uscată activă1/4 linguriță drojdie uscată activă3marimere, decojite și tăiate cubulețe mici (am folosit mere Fuji)mere, decojite și tăiate cubulețe mici (am folosit mere Fuji)1foaieTapetați două coacere cu hârtie pergament și dați deoparteTapetați două coacere cu hârtie pergament și dați deoparte250Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăÎn vasul unui mixer electric, prevăzut cu un accesoriu pentru palete, adăugați zahărul, untul, cardamomul și sarea. Se amestecă la viteză medie până la culoare palidă și pufoasă, aproximativ 3 minuteÎn vasul unui mixer electric, prevăzut cu un accesoriu pentru palete, adăugați zahărul, untul, cardamomul și sarea. Se amestecă la viteză medie până la culoare palidă și pufoasă, aproximativ 3 minute596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisifon crema dieteticasifon crema dietetica1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisifon crema dieteticasifon crema dietetica1pinchvârf de cardamomvârf de cardamom1(poate fi sau trece)poate dieta sifonpoate dieta sifon250Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăÎnfășurat ca un rulou de scorțișoară. Tăiat în bucăți conectate. În formă de potcoavă strâmbăÎnfășurat ca un rulou de scorțișoară. Tăiat în bucăți conectate. În formă de potcoavă strâmbă250Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPâine Cu Scorțișoară-ZahărPâine Cu Scorțișoară-Zahăr11 kilogram de dovlecel,amidon de porumbamidon de porumb1ou și zahăr pentru periajul și acoperirea aluatului înainte de coacereou și zahăr pentru periajul și acoperirea aluatului înainte de coacere3mariouăouă250Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCăpșuni Balsamic FlatbreadCăpșuni Balsamic Flatbread1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală1Ceapa galbena medie, tocatafăină universalăfăină universală6(iarnă)colorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți1(poate fi sau trece)cardamom la solcardamom la sol11 kilogram de dovlecel,scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1(poate fi sau trece)nucșoară proaspătă măcinatănucșoară proaspătă măcinată250Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăRulouri De Mic Dejun Cu Zmeură De LămâieRulouri De Mic Dejun Cu Zmeură De Lămâie2(poate fi sau trece)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirilapte integral cald, 105 până la 115 grade Flapte integral cald, 105 până la 115 grade F250Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăImprimați această rețetăImprimați această rețetă1(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1pinchvârf de sarevârf de sare1pinchmare de zahărmare de zahăr1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(1 1/2 bețe) unt nesărat, la temperatura camerei(1 1/2 bețe) unt nesărat, la temperatura camerei3(iarnă)unt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă caldă, aproximativ 105 până la 155 de grade Fapă caldă, aproximativ 105 până la 155 de grade F250Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSuculent și puțin dezordonat. WhatevsSuculent și puțin dezordonat. Whatevs1Adăugați încă 1/2 până la 2 căni de făină. Se amestecă până când făina este aproape încorporatăAdăugați încă 1/2 până la 2 căni de făină. Se amestecă până când făina este aproape încorporată250Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăLasă-mă să trec la subiectLasă-mă să trec la subiect250Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăOhOh250Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăBine. Ca să nu arunc bani pe fereastră. Haide…Bine. Ca să nu arunc bani pe fereastră. Haide…250Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăDa. Te iubescDa. Te iubesc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții250
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista