Tort De Cafea Cu Marmură De Afine
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Tortul de cafea cu marmură de afine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 273 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 188 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, făină universală, praf de copt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Marmură Cu Cafea Cu Ciocolată Fără Gluten (Starbucks Giveaway), Blueberry Boy Bait {Tort De Cafea Cu Afine}, și Tort De Cafea Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți tigaia cu unt sau spray de copt antiaderent.
Faceți vârtejul: într-o cratiță mică, combinați zahărul, sucul de lămâie, apa și fructele de pădure. Gatiti la foc mediu, zdrobind fructele de padure cu o furculita, pana cand sosul s-a ingrosat si nu mai raman fructe de padure intregi, aproximativ 10 minute.
Faceți tortul: într-un castron mediu, bateți împreună făina, praful de copt și sarea; pus deoparte. Într-un castron mare, smântână împreună unt și zahăr cu o lingură de lemn sau mixer electric până la lumină și pufos, aproximativ 4 minute. Bateți ouăle, pe rând. Bateți în extract de vanilie.
Adăugați iaurt și bateți pentru a combina, apoi adăugați ingrediente uscate și bateți până se încorporează.
Scoateți 1/2 cană de aluat, apoi turnați aluatul rămas în tigaia pregătită.
Se amestecă 1/2 cană de aluat cu amestec de afine, apoi se pune deasupra tortului. Folosiți o culegere de dinți pentru a învârti amestecul de fructe de pădure cu aluat simplu, asigurându-vă că lăsați niște aluat alb.
Coaceți până când aluatul simplu este auriu și o scobitoare iese curată, aproximativ 45 de minute.
Lăsați să se răcească 15 minute în tigaie, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei. Eliberați părțile laterale și lăsați tortul să se răcească în continuare. (Poate fi servit și cald).