Lemon-Rosemary tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 423 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr pudră, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort De Cafea Granola Cu Rozmarin-Portocale, Tort pufos cu strat de lămâie-rozmarin cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Tort de cafea cu afine-lămâie cu glazură de lămâie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți ușor fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci. Linia de jos a tigaie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Radeți coaja de la lămâi la egal cu 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
4
Tăiați lămâile în jumătate; strângeți sucul din lămâi într-un castron pentru a egala 5 linguri. Rezervați coaja și 1 lingură. suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Lămâie
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați făina, zahărul și sarea într-un bol al unui robot de bucătărie; pulsează de 3 până la 4 ori sau până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
6
Adăugați unt; pulsați de 6 până la 7 ori sau până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Rezervați 1 cană amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Transferați amestecul de făină rămas în vasul unui mixer electric cu suport greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
8
Adăugați praful de copt și bicarbonatul de sodiu; bateți la viteză mică până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
9
Adăugați zară, ou și 1/4 cană suc de lămâie; bateți la viteză medie 1 1/2 până la 2 minute sau până când aluatul este bine amestecat, oprindu-vă pentru a răzui bolul după cum este necesar. Se amestecă rozmarinul. Puneți jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Lapte Bătut
Rozmarin
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
10
Bateți cașul de lămâie într-un castron mic aproximativ 1 minut sau până când este slăbit și neted; se întinde cu grijă peste aluat în tigaie. Se acoperă cu jumătatea rămasă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
11
Se amestecă împreună coaja de lămâie rezervată, 1 lingură. suc de lămâie și 1 cană amestec de făină; presărați amestecul de coajă de lămâie peste aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Rulați ușor un cuțit ascuțit în jurul marginii tortului pentru a slăbi; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Se răcește tortul complet pe grătar (aproximativ 1 oră). Praf cu zahăr pudră chiar înainte de servire.