Tort De Brânză De Crăciun
Tortul de brânză de Crăciun necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 483 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, fursecuri ladyfinger, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de ciocolată al diavolului de Crăciun cu glazură de brânză cremă #25stoXmas, tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun, și Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Căptușiți părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 10 inci cu lady fingers, apoi aliniați partea inferioară cu lady fingers (tăierea lady fingers, dacă este necesar).
Crema de brânză cremă și zahărul împreună.
Adăugați ouăle, pe rând, bătând după fiecare adăugare. Se amestecă extractele și se pliază în smântână.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Acoperiți vârfurile degetelor doamnei cu folie.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 50 până la 60 de minute, până când aproape se fixează la mijloc.
Scoateți tortul din cuptor și lăsați să stea 1/2 oră, apoi îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Se pune la frigider cel puțin 24 de ore. Înainte de a servi partea de sus cu umplutură de plăcintă conservată.