Tort de brânză cu cremă de afine ii
Blueberry Cream Cheese Pound Cake ii necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 532 calorii. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, apă, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Tort De Brânză Cu Cremă De Afine, Tort De Brânză Cu Cremă De Afine, și Blueberry Lime Cream Cheese Pound Cake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort, amestecul de budincă și zahărul. Faceți o fântână în centru și turnați apă, ulei, ouă și cremă de brânză. Bateți la viteză mică până se amestecă. Răzuiește bolul și bate 4 minute la viteză medie. Se amestecă afinele.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.
Faceți glazură: într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor cu 2 linguri de suc rezervat din afine.
Stropiți peste tortul răcit.