Tort De Brânză Cremă
Crema de brânză de brânză necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 691 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de extract de migdale, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de brânză cremă cu frișcă de miere, Tort De Brânză Cremă Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort De Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (160 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inci.
Bateți untul și crema de brânză împreună cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează. Bateți zahărul în amestecul de unt până când este ușor și pufos. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Adăugați ouăle câte două, permițând fiecărei perechi de ouă să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul. Bateți în extracte de vanilie și migdale cu ultimele ouă.
Se toarnă făina și nucșoara în castron și se bate până se încorporează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 80 de minute. Verificați dacă este gata după 1 oră. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.