Tort De Biscuiți Cu Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjitura cu biscuiți cu căpșuni. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Biscuiți Cu Căpșuni, Crema Biscuit Strawberry Shortcake, și Zahăr Acoperite Biscuit Strawberry Shortcake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, 2 linguri de zahăr, praful de copt și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă treptat laptele până se formează un aluat moale.
Aruncați aluatul îngrămădind linguri în opt movile pe o foaie de copt ușor unsă.
Se coace la 425 la 12-15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Între timp, puneți căpșunile, sucul de portocale și zahărul rămas într-un castron; aruncați ușor. Împărțiți shortcakes în jumătate orizontal.
Așezați jumătățile de jos pe farfurii de servire; deasupra cu topping bătut și căpșuni. Înlocuiți blaturi shortcake.