Tort De Bere Rădăcină

Tort De Bere Rădăcină
Tortul de bere rădăcină necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 546 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 321 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cardamom măcinat, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bere de rădăcină carne de porc trasă în șalotă - bere de rădăcină jus cu ceapă acidulată și cremă de jalapeno Fraiche, Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie, și Tort De Bere Rădăcină.

Instrucțiuni

1
PENTRU A FACE TORTUL
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Ungeți bine fundul și părțile laterale ale unei tigaie de tort de 10 inci cu o parte din unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4
Tăiați o bucată de hârtie pergament, astfel încât să se potrivească strâns în fundul tăvii pentru tort. Tapetați fundul tigaiei cu pergamentul, apoi ungeți pergamentul cu mai mult unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
5
Agitați 1 lingură de făină în tigaia pentru tort și agitați-o astfel încât să se lipească de unt. Atingeți orice exces de făină care nu se lipește de pergament sau de părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
6
Se toarnă berea rădăcină și melasa într-o oală adâncă de dimensiuni medii și se aduce amestecul la fierbere la foc mare. (Aveți nevoie de acele părți înalte, deoarece bicarbonatul de sodiu se va spuma foarte sus și nu doriți să se reverse! Deci, asigurați-vă că există un spațiu semnificativ între lichid și partea superioară a vasului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Trageți oala de pe foc și amestecați tot bicarbonatul de sodiu, astfel încât să se spumeze. Apoi puneți oala chiar în frigider pentru a se răci puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
În timp ce amestecul de bere rădăcină se răcește, bateți zahărul brun, uleiul vegetal, zahărul granulat, ghimbirul și extractul de vanilie împreună într-un bol de amestecare. Amestecul va fi puțin gros în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Crăpați oul în castron și bateți bine. Oul este ceea ce face ca totul să se unească fără probleme: ar trebui să aveți o pastă groasă. Pune asta deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Într-un alt bol de amestecare, combinați restul de făină cu praful de copt, anasonul stelat și cardamomul. Radeți nucșoara și coaja de lămâie și adăugați sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
11
Bateți totul împreună, astfel încât să fie bine combinat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Scoateți amestecul de bere rădăcină din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
13
Se toarnă o treime din amestecul de făină într-un vas mare de amestecare; se toarnă o treime din amestecul de bere rădăcină, apoi o treime din pasta de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
14
Bateți totul împreună încet (pentru a nu stropi peste tot), apoi adăugați încă o treime din făină, încă o treime din berea rădăcină și așa mai departe, până când totul este combinat în castron. (Amestecul nu trebuie combinat complet și fără probleme până când ultimul amestec umed și uscat nu este în vas.) Ar trebui să aveți un aluat foarte umed, aproape lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Se toarnă aluatul în tigaia pentru tort, se pune tigaia pe o foaie de prăjituri (pentru a prinde picături și stropi) și se pune pe raftul din mijloc al cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Coaceți tortul timp de 45 de minute fără a deschide deloc cuptorul (acest tort se va scufunda dacă îl scuturați în timp ce se coace). Verificați-l: tortul trebuie să fie înalt și maro închis, cu un pic de primăvară înapoi când îl atingeți (dar nu prea mult—este un tort foarte umed). Dacă nu este destul de gata, rotiți tigaia și puneți-o înapoi la cuptor pentru încă 5 minute înainte de a o verifica din nou. Întregul proces de coacere nu trebuie să dureze mai mult de 55 de minute, chiar și într-un cuptor lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
ÎN TIMP CE TORTUL SE COACE, FACEȚI GLAZURA
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
18
Bateți smântâna și sassafras împreună într-o oală mică și aduceți-o la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
19
De îndată ce fierbe, trageți amestecul de pe foc, turnați-l într-un recipient din sticlă sau ceramică (ceva care nu se va crăpa de pe foc) și puneți-l la frigider.
20
Lăsați amestecul să se răcească aproximativ 30 de minute în timp ce sassafras se înmoaie în cremă, astfel încât să aveți o aromă frumoasă de bere rădăcină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De RootbeerAromă De Rootbeer
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
21
Într-un bol de amestecare, combinați zahărul pudră, anasonul stelat, cardamonul și sarea. Radeți nucșoara și coaja de lămâie și bateți totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
22
Strecurați crema răcită printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un vas mic de amestecare (astfel încât bucățile de sassafras să nu ajungă în glazură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
23
Bateți ușor 1/2 cană de smântână în amestecul de zahăr pudră, ținând înapoi ultimele 2 linguri pentru a vedea dacă aveți nevoie de ea. Dacă amestecul este uscat și nu se îmbină ca o glazură, adăugați mai multă cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
24
Bateți bine amestecul, până când aveți un lichid strălucitor și gros.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
25
PENTRU A TERMINA TORTUL
26
Când tortul este gata, scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se odihnească aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
27
Întoarceți tortul din tigaie pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
28
Întindeți glazura gros deasupra tortului cald cu o lingură. Glazura se va topi și se va picura pe părți pe măsură ce o lăsați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
29
Puteți servi tortul imediat ce este răcit la temperatura camerei—dar, ca toate prăjiturile cu condimente, este și mai bine a doua zi după ce îl faceți. Păstrați-l acoperit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
30
Notă
31
Sassafras este cheia în glazură. Îl cumpăr de la Kalustyan ' s, magazinul de condimente uimitor de bun de pe Lower Lexington Avenue din New York. Dacă magazinul dvs. local de specialitate nu îl stochează, îl veți putea obține online—l-am găsit pe Amazon. Puteți înlocui extractul dacă nu puteți pune mâna pe scoarță. De asemenea, dau un substitut pentru nucșoară proaspătă aici—dar dacă o puteți găsi, lucrurile proaspete rase sunt mult mai bune decât cele sub formă de pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară ProaspătăNucșoară Proaspătă
ScoarțăScoarță
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
32
Din aroma Americană de Andrew Carmellini cu Gwen Hyman. Copyright 2011 de Andrew Carmellini și Gwen Hyman. Publicat de Ecco.

Ingrediente

11 lingură de oregano uscatscoarță de sassafras (sau 1/2 linguriță extract de sassafras; Vezi nota))scoarță de sassafras (sau 1/2 linguriță extract de sassafras; Vezi nota))2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)1lingura. otet de vin rosuulei de prajit, de preferat canolaulei de prajit, de preferat canola3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyprăjite și fisticprăjite și fistic1pinchVârf de cardamom măcinatVârf de cardamom măcinat1Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)0Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Coaja fină de lămâieCoaja fină de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 căni de făină de grâu4 căni de făină de grâu0nucșoară întreagă, rasă (sau aproximativ 1 linguriță nucșoară măcinată)nucșoară întreagă, rasă (sau aproximativ 1 linguriță nucșoară măcinată)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil5 bomboane lui Peachie-O5 bomboane lui Peachie-O2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBere cu rădăcină de sticlă de 12 unciiBere cu rădăcină de sticlă de 12 uncii1pinchVârf de anason stelat măcinatVârf de anason stelat măcinat11 lingură de oregano uscatunt nesărat, la temperatura camerei, pentru tigaieunt nesărat, la temperatura camerei, pentru tigaie2Bucăți de caramele Heath Barnestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulcenestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulce591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1Oreos dublu umplutBucată de ghimbir proaspăt de 1 inch, curățată și rasă pe un microplan sau pe partea cea mai fină a unei răzătoare de cutieBucată de ghimbir proaspăt de 1 inch, curățată și rasă pe un microplan sau pe partea cea mai fină a unei răzătoare de cutie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista