Tort De Ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ananas. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 302 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de suc de ananas, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Ananas, Pronto Ananas Pound Tort, și Tort de ananas pentru # BundtBakers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu spray de gătit și dați deoparte.
Scoateți 3 felii de ananas din cutie și rezervați sucul și dați deoparte. Tăiați feliile de ananas rămase în bucăți mici și dați deoparte.
Într-un castron mare combinați amestecul de tort, ouăle și 1 cutie de suc de ananas. Amestecați cu un mixer electric la viteză mică timp de 30 de secunde. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți timp de 3 minute la viteză medie. Se amestecă ananasul tocat și se combină bine.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare, introdusă în centrul tortului, iese curată, aproximativ 45 până la 50 de minute.
Scoateți și răciți complet.
Într-o oală mică la foc mediu combinați sucul de ananas rezervat și 1/4 cană de apă.
Adăugați zahărul brun și untul și aduceți la foc mic.
Adăugați restul de 3 inele de ananas și sotati timp de 4 minute sau până când sosul se îngroașă ușor.
Scoateți din căldură. Rezervă.
Pentru a servi, scoateți tortul de lire din tigaie și transferați-l pe o farfurie de servire. Aranjați inelele de ananas deasupra și fixați-le cu scobitori, dacă este necesar.
Se toarnă sosul peste tort și se servește.