Tort Cutie Cadou De Vacanță

Tort Cutie Cadou De Vacanță
Tortul cu cutie cadou de vacanță necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 10. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână glazură de cremă de unt de vanilie, zahăr spumant, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Tort Cadou De Vacanță, Torturi Cadou De Vacanță, și Aluat Cookie Pentru Un Cadou De Vacanță.

Instrucțiuni

1
Tăiați 1 bandă (12-x 1 - inch) și 1 bandă (12-x 1/2-inch) dintr-o bucată de carton sau tablă de afiș.
2
Desfaceți 1 bucată pe o suprafață ușor făinată; rulați ușor pentru a apăsa liniile de pliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
La 8 PruneLa 8 Prune
3
Tăiați bucata în jumătate; rezervați și puneți deoparte o jumătate. Folosind șablonul de carton de 12 x 1/2 inch ca ghid, începeți de la marginea dreaptă a unei jumătăți de bucăți; și tăiați benzi de 8 (1/2 inch lățime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
4
Tăiați fiecare dintre cele 8 benzi în cât mai multe bucăți lungi de 3 inci. Veți avea nevoie de un total de 20 (3-x 1/2-inch) bucăți. Adunați resturile rămase și lăsați-le deoparte.
5
Aranjați bucățile tăiate pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți la 425 timp de 4 minute sau până devin aurii. Se răcește 10 minute pe un suport de sârmă. Înmuiați partea superioară a fiecărei bucăți calde de patiserie în zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pentru PetreceriPentru Petreceri
7
Lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Desfaceți a doua bucată pe o suprafață ușor făinată; rulați ușor pentru a apăsa liniile de pliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
La 8 PruneLa 8 Prune
9
Bateți împreună 1 ou mare și 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Periați ușor amestecul de ouă peste piecrust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
11
Presărați piecrust uniform cu 1/2 cană de nuci pecan tocate mărunt și 2 linguri de zahăr spumant alb. Folosind șablonul de carton de 12 x 1 inch, tăiați bucata în benzi late de 1 inch. Repetați procedura cu piesa rezervatărustă jumătate, stropind cu 1/4 cană de nuci și 1 lingură de zahăr spumant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
12
Tăiați 4 benzi în 9 bucăți de 1/2-x 1 inch.
13
Tăiați benzile rămase în cât mai multe bucăți lungi de 3 inci. Veți avea nevoie de un total de 20 (3-x 1-inch) bucăți.
14
Aranjați bucățile tăiate pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
15
Coaceți la 425 timp de 5 minute sau până devin aurii. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pentru PetreceriPentru Petreceri
16
Pentru a face etichete cadou, rulați resturile rezervate de piecrust la o grosime de 1/8 inch pe o suprafață ușor făinată. Folosind un tăietor de prăjituri de 2 1/2 până la 3 inci, tăiați forme decorative din coajă. Apăsați capătul unui paie de băut din plastic în fiecare etichetă, creând o deschidere rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
17
Ungeți ușor cu amestecul de ouă și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
18
Coaceți la 425 timp de 5 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
19
Pregătiți o jumătate de rețetă de glazură de unt de vanilie. Întindeți cu grijă o cantitate mică de glazură pe spatele fiecărei bucăți de patiserie. Apăsați ușor 1 (9 1/2-inch lungime) bucată de patiserie orizontal pe fiecare parte a tortului pentru a forma marginea capacului cutiei. Apăsați ușor bucăți de patiserie de 3 inci, alternând bucăți de pecan și zahăr pudră, pe fiecare parte a tortului într-un model vertical.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
ArahideArahide
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
20
Presărați blatul tortului cu 1/2 cană de nuci pecan tocate mărunt, prăjite și 2 linguri de zahăr spumant alb. Dacă doriți, utilizați glazura rămasă pentru a adăuga un design decorativ etichetei cadou sau pentru a lipi o margine îngustă în jurul fundului tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
21
Încingeți blatul cu panglică cu margini de sârmă de aur și argint; mentă proaspătă și bucăți de ciocolată acoperite cu bomboane roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista