Tort Cutie Cadou De Vacanță
Tortul cu cutie cadou de vacanță necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 10. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână glazură de cremă de unt de vanilie, zahăr spumant, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Tort Cadou De Vacanță, Torturi Cadou De Vacanță, și Aluat Cookie Pentru Un Cadou De Vacanță.
Instrucțiuni
Tăiați 1 bandă (12-x 1 - inch) și 1 bandă (12-x 1/2-inch) dintr-o bucată de carton sau tablă de afiș.
Desfaceți 1 bucată pe o suprafață ușor făinată; rulați ușor pentru a apăsa liniile de pliere.
Tăiați bucata în jumătate; rezervați și puneți deoparte o jumătate. Folosind șablonul de carton de 12 x 1/2 inch ca ghid, începeți de la marginea dreaptă a unei jumătăți de bucăți; și tăiați benzi de 8 (1/2 inch lățime).
Tăiați fiecare dintre cele 8 benzi în cât mai multe bucăți lungi de 3 inci. Veți avea nevoie de un total de 20 (3-x 1/2-inch) bucăți. Adunați resturile rămase și lăsați-le deoparte.
Aranjați bucățile tăiate pe o foaie de copt.
Coaceți la 425 timp de 4 minute sau până devin aurii. Se răcește 10 minute pe un suport de sârmă. Înmuiați partea superioară a fiecărei bucăți calde de patiserie în zahăr pudră.
Lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Desfaceți a doua bucată pe o suprafață ușor făinată; rulați ușor pentru a apăsa liniile de pliere.
Bateți împreună 1 ou mare și 2 linguri de apă.
Periați ușor amestecul de ouă peste piecrust.
Presărați piecrust uniform cu 1/2 cană de nuci pecan tocate mărunt și 2 linguri de zahăr spumant alb. Folosind șablonul de carton de 12 x 1 inch, tăiați bucata în benzi late de 1 inch. Repetați procedura cu piesa rezervatărustă jumătate, stropind cu 1/4 cană de nuci și 1 lingură de zahăr spumant.
Tăiați 4 benzi în 9 bucăți de 1/2-x 1 inch.
Tăiați benzile rămase în cât mai multe bucăți lungi de 3 inci. Veți avea nevoie de un total de 20 (3-x 1-inch) bucăți.
Aranjați bucățile tăiate pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți la 425 timp de 5 minute sau până devin aurii. Se răcește pe un suport de sârmă.
Pentru a face etichete cadou, rulați resturile rezervate de piecrust la o grosime de 1/8 inch pe o suprafață ușor făinată. Folosind un tăietor de prăjituri de 2 1/2 până la 3 inci, tăiați forme decorative din coajă. Apăsați capătul unui paie de băut din plastic în fiecare etichetă, creând o deschidere rotundă.
Ungeți ușor cu amestecul de ouă și presărați cu zahăr.
Coaceți la 425 timp de 5 minute sau până devin aurii.
Pregătiți o jumătate de rețetă de glazură de unt de vanilie. Întindeți cu grijă o cantitate mică de glazură pe spatele fiecărei bucăți de patiserie. Apăsați ușor 1 (9 1/2-inch lungime) bucată de patiserie orizontal pe fiecare parte a tortului pentru a forma marginea capacului cutiei. Apăsați ușor bucăți de patiserie de 3 inci, alternând bucăți de pecan și zahăr pudră, pe fiecare parte a tortului într-un model vertical.
Presărați blatul tortului cu 1/2 cană de nuci pecan tocate mărunt, prăjite și 2 linguri de zahăr spumant alb. Dacă doriți, utilizați glazura rămasă pentru a adăuga un design decorativ etichetei cadou sau pentru a lipi o margine îngustă în jurul fundului tortului.
Încingeți blatul cu panglică cu margini de sârmă de aur și argint; mentă proaspătă și bucăți de ciocolată acoperite cu bomboane roșii.