Tort cu trei lapte cu Rompope
Trei tort de lapte cu Rompope necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. O porție conține 342 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, căpșuni de coș și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 34%. Încercați Tort cu trei lapte cu Rompope, Rompop e, și Rompope (Lichior De Ouă Mexican) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu pentru a amesteca.
Se toarnă jumătate de lichid într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți ușor până când amestecul este redus la 1 1/4 căni, amestecând frecvent, aproximativ 17 minute.
Bateți în jumătatea rămasă de lichid. (Se poate face cu 1 zi înainte. Reîncălziți doar până când este călduță înainte de utilizare.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 8 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Linia de jos a tigaie cu hârtie pergament; unt și făină pergament.
Bateți ouăle și zahărul pentru a se amesteca într-un castron mare. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa). Folosind mixerul electric, bateți amestecul constant până când este gros, galben pal și triplat în volum, aproximativ 9 minute.
Scoateți vasul de peste apă. Continuați să bateți amestecul până se răcește, aproximativ 6 minute. Cerneti faina peste amestecul de oua in 3 adaosuri, pliand usor in fiecare adaugare.
Transferați 1 cană de aluat într-un castron mic; pliați în unt topit în 3 adaosuri. Îndoiți ușor în aluat într-un castron mare, având grijă să nu dezumflați aluatul.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți tortul până când partea superioară este aurie adâncă și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Tort rece în tigaie 10 minute. Întoarceți tortul pe un platou adânc cu cel puțin 2 inci mai mare decât tortul.
Scoateți hârtia pergament. Folosind frigarui din lemn, străpungeți tortul peste tot, distanțând piercing-urile la 1/2 inch și apăsând frigăruia până la fundul tortului.
Se toarnă treptat jumătate din siropul rompope călduț deasupra tortului fierbinte, întinzându-se peste tort cu spatulă și permițând siropului rompope să se înmoaie în tort înainte de a adăuga mai mult. Inversați tortul pe un alt platou mare și adânc. Pierce tort peste tot, piercing spațiere 1/2 inch în afară și apăsând frigarui până la partea de jos a tort. Se toarnă treptat siropul rompope rămas peste tort, întinzându-se cu spatula și lăsând siropul să se înmoaie înainte de a adăuga mai mult.
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei până se răcește complet, aproximativ 2 ore, ocazional lingând orice sirop rompope care se adună pe fundul platoului și stropind siropul peste tort. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Folosind mixerul electric, bateți smântâna și zahărul într-un castron mare până se formează vârfuri.
Întindeți glazura peste tort. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Garnisiți cu fructe de pădure înjumătățite și mentă, dacă doriți.
Se servește cu fructe de pădure feliate.