Tort cu trei lapte cu Rompope

Tort cu trei lapte cu Rompope
Trei tort de lapte cu Rompope necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. O porție conține 342 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, căpșuni de coș și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 34%. Încercați Tort cu trei lapte cu Rompope, Rompop e, și Rompope (Lichior De Ouă Mexican) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă jumătate de lichid într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți ușor până când amestecul este redus la 1 1/4 căni, amestecând frecvent, aproximativ 17 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Bateți în jumătatea rămasă de lichid. (Se poate face cu 1 zi înainte. Reîncălziți doar până când este călduță înainte de utilizare.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 8 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Linia de jos a tigaie cu hârtie pergament; unt și făină pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Bateți ouăle și zahărul pentru a se amesteca într-un castron mare. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa). Folosind mixerul electric, bateți amestecul constant până când este gros, galben pal și triplat în volum, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Scoateți vasul de peste apă. Continuați să bateți amestecul până se răcește, aproximativ 6 minute. Cerneti faina peste amestecul de oua in 3 adaosuri, pliand usor in fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Transferați 1 cană de aluat într-un castron mic; pliați în unt topit în 3 adaosuri. Îndoiți ușor în aluat într-un castron mare, având grijă să nu dezumflați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți tortul până când partea superioară este aurie adâncă și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Tort rece în tigaie 10 minute. Întoarceți tortul pe un platou adânc cu cel puțin 2 inci mai mare decât tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți hârtia pergament. Folosind frigarui din lemn, străpungeți tortul peste tot, distanțând piercing-urile la 1/2 inch și apăsând frigăruia până la fundul tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Se toarnă treptat jumătate din siropul rompope călduț deasupra tortului fierbinte, întinzându-se peste tort cu spatulă și permițând siropului rompope să se înmoaie în tort înainte de a adăuga mai mult. Inversați tortul pe un alt platou mare și adânc. Pierce tort peste tot, piercing spațiere 1/2 inch în afară și apăsând frigarui până la partea de jos a tort. Se toarnă treptat siropul rompope rămas peste tort, întinzându-se cu spatula și lăsând siropul să se înmoaie înainte de a adăuga mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei până se răcește complet, aproximativ 2 ore, ocazional lingând orice sirop rompope care se adună pe fundul platoului și stropind siropul peste tort. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1
Folosind mixerul electric, bateți smântâna și zahărul într-un castron mare până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Întindeți glazura peste tort. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Garnisiți cu fructe de pădure înjumătățite și mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Se servește cu fructe de pădure feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista