Tort Cu Strat De Zmeură De Ciocolată

Tort Cu Strat De Zmeură De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de zmeură de ciocolată. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 817 calorii. Această rețetă servește 12. 911 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zmeură, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Ciocolată-Zmeură, Tort Cu Strat De Mocha Cu Zmeură De Ciocolată, și Tort cu strat de ciocolată neagră și zmeură.

Instrucțiuni

1
Poziționați rafturile în partea de sus și de jos a cuptorului; preîncălziți la 350 buc.F. Înveliți două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 inci, cu spray antiaderent. Funduri de linie cu runde de hârtie de pergament; runde de pulverizare. Siftfăină, zahăr, pudră de cacao, bicarbonat de sodiu și sare într-un castron mare; bateți pentru a se amesteca și a se forma bine în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Bateți 1 cană de apă,zară, ulei și ouă într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Pourwet ingrediente în bine în ingrediente uscate; amestecati doar pentru a amesteca. Împărțiți tortul batterîntre tigăile pregătite (aproximativ 3 căni fiecare).
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Coaceți prăjiturile până când testerul este introdus încentrul iese curat, aproximativ 30 de minute.(Dacă prăjiturile formează cupole, așezați prosopul de bucătărieatop prăjituri fierbinți, apoi apăsați ușor cu Palmade mână la nivel.) Se răcește complet în tigaiirafturi de răcire. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperiți prăjiturile în Tigăi și lăsați-le să stea latemperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Așezați tocatciocolată într-un castron mediu. Aduceți crema doarpentru a fierbe în cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Ciocolată Pourover.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
3
Lăsați să stea 1 minut, apoiamestecați până când ganache este topit și neted.
4
Transferați 1 1/4 căni de ganache într-un castron mic.Se acoperă și se dă la frigider până când ganache se îngroașă suficient pentru a se răspândi, amestecând ocazional,aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lăsați ganachest și rămas la temperatura camerei să se răcească până cândabia călduță.
6
Așezați raftul în interiorul foii de copt cu margini.Rulați cu grijă cuțitul în jurul marginilor panuluieliberați prăjituri. Invertit 1 strat tort ontocardon rotund sau de jos a 9-inch-diametertart pan cu fund detașabil.Îndepărtați hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Așezați stratul de tort pe rotund pe raftul pregătit.
8
Intinde 3 linguri gem deasupra. Lingura dollopsof ganache refrigerate peste, apoi se întinde uniform.Inversați al doilea strat de tort pe altulcarton rotund sau tart Pan fund. Hârtie pergament Peeloff. Glisați cu grijă cakeoff rotund și pe stratul de tort mat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă TartăFormă Tartă
9
Răspândiți restul de 3 lingurigem de zmeură deasupra celui de-al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
10
Se toarnă jumătate de tort de ganache abia călduț, întinzându-se pe părți pentru a acoperi. Congelațipână la seturile de ganache, aproximativ 30 de minute.
11
Turnați ganache-ul rămas peste tort, permițând să picure pe părți și răspândind părțile laterale, dacă este necesar, pentru o acoperire uniformă și pentru marginile netede. Congelați pentru a seta ganache, aproximativ 30 de minute. Faceți înainte: poate fi făcut2 zile înainte. Acoperiți cu cupola de tort șifrigider.
12
Lăsați să stea la temperatura camereicu 2 ore înainte de a continua.
13
Aranjați zmeura în concentricăcercuri deasupra tortului. Cerneti zaharul pudratușor peste zmeură și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
1
Un proces în două etapeasigură un desert perfect pentru imagine. Mai întâi, un strat subțire de ganache este întins peste tort și răcit scurt pentru a se întări (aceasta se numeșteun strat de firimituri). Un alt strat de ganache esteapoi turnat peste tort, ceea ce conferă tratamentului un finisaj neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Această rețetă necesită douătigăi de tort de 9 inci cu laturi înalte de 2 inci,ceea ce este puțin mai adânc decât un cakepan mediu. Puteți găsi aceste tigăi la magazinele kitchensupply și magazinele de aprovizionare pentru restaurante sau le puteți cumpăra online la surlatable.com orculinarydistrict.com.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista