Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1014 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 181 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați stropiți-l, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Cu Strat De Mocha, Tort Cu Strat De Mocha, și Tort Cu Strat De Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mocha Mea Vegană
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mocha
2
Straturi de tort straturi umede, infuzate cu cafea, Tort de pecan-scorțișoară, cu glazură cremoasă, visătoare de nucă de cocos-vanilie și un zig-zag alb-negru dezordonat de ciocolată neagră topită. Numiți-l" mocha latte " pe care îl puteți tăia și devora cu o furculiță. Tânjește această mușcătură-și fă-o pentru tine!..Lucrul amuzant despre coacerea unei rețete de tort nou-nouțe este că, de obicei, o voi face, o voi îngheța, o voi fotografia și apoi, după ce totul a fost făcut .. gust testați-l. Ultimul mort. Așa că am rula riscul de bine-ce-dacă-acest-gust-yucky-și-i-au-la-start-peste tot-peste?Ei bine, slavă Domnului, aromele și textura s-au ridicat la înălțimea așteptărilor mele. Da.Acest tort este un desert inspirat de mocha. Tort infuzat cu cafea, completat cu glazură albă inspirată de spumă-latte. Vanilie, ciocolată, cafea + scorțișoară caldă, o briză de nucă de cocos tropicală și nuci pecan pentru textură.Glazura de ulei de nucă de cocos se topește în gură ca o explozie de ciocolată bogată se amestecă cu cafea amară și scorțișoară dulce și nucă de cocos.Moca. Tort. Sedinta foto..Nucă de cocos-glazura slathered pecan-tort de cafea..Vârtejuri albe și cremoase de glazură..Sos de ciocolată neagră - totul topit-gata de turnat peste tortul înghețat răcit..
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Ciocolata Neagra
Ulei De Cocos
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Stropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană Necco
Mocha
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
3
Stropeste-l..Mai multă ciocolată. Chipsuri de ciocolată deasupra..Feliați și serviți..Choco-cafea .. mocha visare!..Da, Acesta este 100% vegan..Tort De Cafea. Mi - a plăcut acest tort-cu siguranță aduce un nou sens expresiei rețetei "tort de cafea."Acesta este un fel de tort de ciocolată, cafea, nucă de cocos, pecan, scorțișoară, vanilie..Sunt (în sfârșit) Instagram-ing! A fost atât de frumos încât am decis să-l fac prima mea fotografie Instagram.Un pic mai mult sos de ciocolată, vă rog..Mocha Vegană
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake Nou
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Stropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană Necco
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Mocha
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
4
Strat Cakevegan, face un strat de 9" cakedry:2 1/4 cani făină albă de grâu integral1 1/4 cani zahăr organic1/4 cană cafea instant1 1/2 lingură praf de copt1/2 lingurițe scorțișoară1 linguriță sare:1/4 cană ulei vegetal (canola, nucă de cocos sau șofrănel)6 oz. iaurt simplu de soia1 linguriță semințe de chia1 linguriță oțet de cidru de mere1 linguriță extract real de vanilie3/4 cană lapte de migdale sau soia, plainfold în: 1 cană nuci pecan tocate, crudvanilla glazură de nucă de cocos:10 oz. ulei de nucă de cocos virgin3 1/2 căni zahăr pudră, organic1 / 2 cană cremă de brânză vegană (opțional - face extra cremos)1 linguriță extract de vanilie adevăratpinch de sare2 linguri lapte de migdale sau soia sau cremă de soia
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cremă Vegană
Bucăți De Pecan
5 Bomboane Lui Peachie-O
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cidru De Mere
Cremă De Soia
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Lapte De Soia
Stropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană Necco
Crostini Cu Usturoi, Optional
Grâu
5
Burniță de ciocolată:1/2 cană chipsuri de ciocolată neagră, vegan1 lingură ulei de cocos virginpinch sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Neagră
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Stropi în Formă De Inimă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Amestecați ingredientele uscate într-un bol mare de amestecare. Îndoiți ingredientele umede. Amestecați bine-bateți ușor cu mixerul manual, dacă doriți. Îndoiți nucile pecan. Acest aluat este pe partea umedă-nucile pecan și semințele de chia absorb multă umiditate în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chia
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Pentru tigăi aveți două opțiuni. Puteți face fie ceea ce am făcut - care a fost de a coace un tort gros într-un vas de 9" rotund tort de sticlă, apoi o dată frisoane tort fierte (în frigider) felie-l în două straturi. Sau, opțiunea # 2: puteți folosi două tigăi de tort și puteți coace straturi mai subțiri separat. Cu toate acestea, mi-a plăcut de fapt să gătesc doar o prăjitură, deoarece a păstrat straturile foarte umede. Plus mai puțină curățenie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Ungeți vasul de tort cu ulei vegetal și turnați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10
Coaceți tortul până când este gătit. Singurul meu tort gros a durat aproximativ 45 de minute la 350 de grade. Două prăjituri mai subțiri vor avea nevoie doar de aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați tortul să se răcească complet - apoi puneți-l în frigider pentru a se răci. Am făcut asta cu o seară înainte să - mi îngheț tortul-proces de două zile pentru a face acest tort. Dacă faceți aceeași zi, tortul ar trebui să se răcească în câteva ore.
12
Când sunteți gata să înghețați și să vă serviți tortul, bateți glazura cu un mixer manual. Vrei ca uleiul tău de cocos să fie la temperatura camerei - dar nu topit. Suficient de mătăsos pentru a scoate din recipient cu o lingură. Lăsați brânza cremă vegană (dacă utilizați) să se încălzească și la temperatura camerei, astfel încât să nu întărească uleiul de cocos în timp ce amestecați. Amestecați uleiul de cocos cu zahărul și adăugați încet laptele non-lactat + cremă de brânză vegană + sare + vanilie. Se amestecă până la mătăsos și pufos. Dar nu depășiți glazura sau veți începe să topiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cremă Vegană
înlocuitor De Lapte
Ulei De Cocos
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
13
Trageți tortul răcit din frigider - dacă ați copt un tort ca mine, feliați în două straturi subțiri (am folosit un cuțit de pâine.) Începeți înghețarea. Pe măsură ce glazura lovește tortul răcit, acesta se va întări puțin, așa că înghețați cu grijă. Nu-l mișca prea mult. Înghețați ușor stratul inferior-deasupra cu al doilea strat de tort și înghețați restul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De Pâine
14
Puneți tortul înghețat la frigider pentru doar câteva minute în timp ce vă pregătiți burnița de ciocolată. Vrei ca tortul tău să fie răcit atunci când ciocolata caldă lovește glazura, astfel încât să întărească ciocolata la contact. Gândiți-vă la asta ca la un fel de "coajă magică".1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă Magică
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1
Adăugați chipsurile de ciocolată neagră + uleiul de cocos într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți timp de aproximativ 30 de secunde. Se amestecă rapid până când ciocolata se topește și este netedă.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Neagră
Ulei De Cocos
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Stropiți sosul de ciocolată umed deasupra tortului ușor răcit. Burnița ar trebui să se întărească în câteva minute.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
3
Lăsați tortul să revină la temperatura camerei înainte de servire - durează de obicei aproximativ 15-20 de minute. Acest lucru va înmuia tortul și glazura.Feliați și serviți! Dacă mâncați întregul tort într-o singură zi (să zicem pentru un eveniment sau petrecere), puteți lăsa acoperit pe blat la temperatura camerei pentru a preveni întărirea glazurii. Dar dacă depozitați peste noapte, păstrați-l în frigider. Notă: glazura devine foarte tare în frigider, așa că va trebui să lăsați tortul răcit să se dezghețe aproximativ 20 de minute înainte de servire.Și pentru că pur și simplu nu mă pot abține (mai multe fotografii...)