Tortul cu strat de Caramel de modă veche ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 313 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, siropul de porumb de culoare deschisă, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu strat de ciocolată de modă veche, Tort Cu Strat De Ciocolată De Modă Veche, și Tort Cu Strat De Portocale De Modă Veche.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit; căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
3
Bateți zahărul granulat și 1/2 cană de unt la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ouă și albuș de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor 2 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
5
Combinați 2 1/4 căni de făină, praf de copt și sare; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu 1 1/4 căni de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
7
Turnați aluatul în tigăile pregătite și atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară; se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
9
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul brun și următoarele 4 ingrediente (zahăr brun prin sare) într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă (aproximativ 5 minute), amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Glazura
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc.
11
Adăugați zahăr pudră și 2 1/2 lingurițe de vanilie; bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează și ușor cald. Se răcește 2 până la 3 minute (glazura va fi subțire, dar se îngroașă pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Glazura
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; lingură 1/2 cană glazură pe stratul de tort care se întinde pentru a acoperi. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Frost de sus și părți de tort. Păstrați tortul acoperit în frigider.