Cârnați și lasagna de ciuperci mixte
Cârnați și lasagna ciuperci mixte ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 781 calorii. Pentru $ 3.03 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, brânză mozzarella, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna cu cârnați de curcan și ciuperci, Lasagna Cu Cârnați , Ciuperci Și Spanac, și Lasagna rapidă cu cârnați și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un vas mediu încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Adăugați roșiile cu sucurile lor, oregano, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aduceți la foc mic și continuați să gătiți până când roșiile se înmoaie și sosul se îngroașă, 20 de minute, rupând roșiile cu o lingură în timp ce se înmoaie. Rezervați 2/3 cană de sos pentru asamblarea lasagnei și puneți restul deoparte.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați ciupercile. Gatiti pana cand ciupercile si-au eliberat lichidul, 5 pana la 7 minute.
Adăugați cârnații și continuați să gătiți, rupând cârnații cu o lingură, până când cârnații se rumenesc și se fierb, încă 10 minute.
Adăugați sosul de roșii și amestecați pentru a combina.
Feliați subțire aproximativ un sfert din mozzarella și dați deoparte; radeți restul pe o răzătoare de cutie.
Combinați brânza rasă cu ricotta și oul.
Întindeți sosul de roșii rezervat de 2/3 cană în fundul unui vas de copt de 9 pe 13 inci. Se acoperă cu 1 foaie de paste, o treime din amestecul de ricotta și o treime din sosul de carne. Repetați cu pastele rămase, ricotta și sosul de carne. Acoperiți cu folie și coaceți până când sosul clocotește în jurul marginilor și pastele sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Scoateți folia, acoperiți cu mozzarella feliată și continuați să coaceți până când brânza este topită, încă 15 minute.
Se lasă să stea 20 de minute și se presară pătrunjel tocat înainte de a servi cu o salată verde și puțină pâine cu usturoi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.