Tort cu strat de cafea-ciocolată cu glazură de Mocha-Mascarpone
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 715 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 99 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână brânză mascarpone, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Espresso-tort cu strat de ciocolată cu ciocolată albă-glazură Mascarpone, Tort Cu Strat De Ciocolată Cu Banane Cu Glazură De Mocha, și Tort cu strat de banane cu glazură Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului;preîncălziți la 325 buc.F. Unt generos de două tigăi de tort de 9 inci cu laturi înalte de 2 inci;praf cu făină, atingând orice exces.Linia de jos a tigăi cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
2
Cerneti 2 cani faina de tort, cacao, bakingsoda si sare intr-un bol mediu. Folosindmixer electric, bateți untul într-un castron marepână se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
Unt
Pudră De Cacao
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați zahăr brun și batețipână se amestecă bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecareadăugare.
5
Se amestecă în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
6
Adăugați amestecul de făinăîn 3 adaosuri alternativ cu zară în2 adaosuri, bătând doar până se omogenizează după fiecare adăugare. Adăugați treptat espresso fierbinte-apăamestec, bate doar pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
1 Cană Alune Măcinate Fin
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Împărțiți aluatul între tigăi; blaturi netede.
8
Coaceți prăjiturile până când testerul este introdus încentrul iese curat, aproximativ 40 de minute.Prăjituri răcoroase în tigăi pe raft 15 minute. Rulați un cuțit mic în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile. Inversați prăjiturile pe rafturi; ridicați tigaile de pe prăjituri și îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
9
Așezați wirerack deasupra fiecărui tort; inversați din nou, astfel încât partea superioară să fie ridicată. Se răcește complet. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați fiecare tortplastic și depozitați la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
1
Cerne pudra de cacao încastron mare; adăugați pudră de espresso. Aduceți 1cup crema pentru a fierbe în cratiță mică. Încetse toarnă smântână peste amestecul de cacao, bătândpână când cacao se dizolvă complet, aproximativ1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Pudră De Cacao
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Adăugați 1/2 cană smântână și zahăr; amestecapână se dizolvă zahărul. Se răcește până se răcește, cel puțin 2 ore. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperiți; păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
3
Adăugați mascarpone la COCO-ul răcitamestec. Folosind mixerul electric, bateți la viteză mică până când se amestecă și se omogenizează. Creșteți viteza la mediu-mare; bateți până când amestecul este gros și se formează vârfuri medii-ferme atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 2 minute (nu exagerați sau amestecul se va coagula).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Folosind o perie de patiserie, îndepărtați firimituriledin prăjituri.
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
5
Așezați 1 strat de tort,cu partea superioară în sus, pe platou. Lingură 13/4 cupe glazură în dollopsover top de tort. Folosind spatula offset, întindeți glazura pe margini. Sus cu al doilea strat de tort, partea de sus în sus, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
6
Spread strat subțire de glazură peste partea de sus șilaturile de tort. Se răcește 10 minute. Folosind offsetspatula, întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului, învârtindu-se decorativ. Topcu bucle de ciocolată, dacă doriți. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu cakedome; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată
Glazura
Kilograme De Mure (aproximativ
7
Lăsați să stea la temperatura camereicu 20 de minute înainte de servire.
8
* O cremă de brânză italiană; vândut la multesupermarketuri și la piețele italiene.