Tort Cu Strat Curcubeu

Tort Cu Strat Curcubeu
Rainbow Layer Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 692 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat Curcubeu, Tort Cu Strat Curcubeu, și Tort Cu Strat Curcubeu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Linia șase tigăi de tort de 6 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți albușurile de ou cu un mixer electric la viteză medie-mare până se spumează, aproximativ 2 minute. Creșteți viteza mixerului la mare și continuați să bateți până se formează vârfuri moi, aproximativ 3 minute. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-un alt bol mare de amestecare, untul de cremă și restul de 1/2 cană de zahăr la viteză medie până la lumină și pufos și crescut în volum, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Adăugați mere, vanilie și ouă și amestecați la viteză medie încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
5
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
6
Se adaugă amestecul de unt și se amestecă la viteză medie timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
7
Se toarnă 3/4 cană de apă și se amestecă pentru a se combina. Îndoiți albușurile de ou cu o spatulă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
8
Împărțiți aluatul uniform între 6 boluri mici. Începând cu cea mai ușoară culoare, nuanțați aluatul cu colorant alimentar, amestecând câteva picături la un moment dat până când se atinge intensitatea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Turnați fiecare dintre batterele colorate într-o tigaie de tort căptușită cu pergament (fiecare ar trebui să fie pe jumătate plină) și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
10
Stivați straturile în funcție de culorile curcubeului, răspândind un strat subțire de unt între fiecare. Folosind o spatulă offset, înghețați întregul tort cu un strat subțire de cremă de unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
11
Așezați tortul pe o farfurie sigură pentru congelator. Congelați timp de 15 minute sau până când crema de unt este fermă.
12
Scoateți din congelator și acoperiți tortul în stropi. Vedeți cum să acoperiți un tort în stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Decor MaroGlazura De Decor Maro
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista