Aripi De Pui Mochiko

Aripi De Pui Mochiko
Aripile de pui Mochiko ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.64 pe portie. O porție conține 602 calorii, 43G de proteine, și 36g de grăsime. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei, amidon de porumb, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Pui Prăjit Asiatic Mochiko, Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), și Brown Butter Old Bay Wings (aka cele mai bune aripi de pui vreodată!).

Instrucțiuni

1
Amestecați ouăle, sosul de soia, zahărul, sarea de mare, ceapa verde și usturoiul într-un castron mare. Cerneti impreuna faina, amidonul de porumb si mochiko; pliați în amestecul de ouă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
Sare De MareSare De Mare
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați puiul și amestecați până când este bine acoperit. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Scoateți puiul din frigider și amestecați din nou pentru a redistribui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Încălziți o oală mare de ulei la 350 de grade F (175 de grade C). Se prăjesc adânc aripile de pui până se rumenesc și se fierb; se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista