Napi Prăjiți Cu Unt De Miere
Napi prăjiți cu unt de miere este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 34%. Rețete similare sunt Napi și pere prăjite cu rozmarin-burniță de miere, Napi prăjiți cu unt Miso și ouă prăjite, și Napi Glazurați Cu Miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți untul și mierea într-o cană de măsurare din sticlă. Cuptor cu microunde la maxim 40 până la 45 de secunde sau până la topire. Se amestecă până se amestecă.
Așezați napii pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu; se presară sare și piper.
Stropiți cu amestec de unt, aruncând pentru a acoperi.
Coaceți la 400 timp de 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc.
Transferați napii într-un castron de servire; turnați orice lichid acumulat peste napi. Aruncați napii cu pătrunjel.