Tort Cu Stele Sclipitoare

Tort Cu Stele Sclipitoare
Tortul cu stele sclipitoare necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 500 de calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de nucă de cocos, praf comestibil de luciu de aur, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort Star sparkle, Tort Cu Strat De Stea, și Tort de sărbătoare cu stele căzătoare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu mlk de nucă de cocos, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă extractul de nucă de cocos și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
4
Se toarnă aluatul în 2 torturi rotunde unse și făinoase de 8 - x 1 3/4 inci.
5
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Scoateți din tigăi și înfășurați în folie de plastic. Înghețați 2 ore. (Înghețarea face straturile mai ușor de tăiat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
7
Tăiați vârful bombat de pe fiecare strat de tort, folosind un cuțit zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
8
Tăiați fiecare strat de tort uniform în opt pene. Aranjați 5 pene, cu fața în afară, în formă de stea pe o farfurie de tort.
9
Așezați aproximativ 1 1/2 căni de umplutură de afine cu nuci în interiorul deschiderii centrale a panelor de tort pentru a menține forma stelei, presându-le în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
10
Repetați procedura pentru a forma un al doilea strat la pene și umplere.
11
Completați fiecare secțiune cu o altă pană de tort pentru a forma un al treilea strat. (O pană de tort va rămâne; bucurați-vă în timp ce completați tortul.) Umpleți centrul cu aproximativ 1 1/2 căni de umplere. Umplerea trebuie să fie la același nivel cu pene de tort. Reglați pene pentru a menține forma stelei, presându-le în umplutură.
12
Întindeți un strat subțire de glazură de ciocolată albă deasupra și părțile laterale ale tortului, netezind cu o spatulă metalică umedă. Se răcește 30 de minute. Puneți deoparte 1/2 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
13
Întindeți glazura rămasă uniform deasupra și părțile laterale ale tortului, netezind cu o spatulă metalică umedă. Sprnkle glazură uniform cu zahăr spumant alb și sclipici alb comestibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
14
Lingură rezervată 1/2 cană glazură într-o pungă mică de plastic cu fermoar rezistent; sigiliu. Decupați o gaură mică în 1 colț al sacului și conturați marginea superioară a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
15
Periați praful de luciu auriu pe marginea conductei, folosind o pensulă.
16
Garnisiți cu stele de ciocolată albă și, dacă doriți, bomboane rock. Păstrați tortul la frigider; lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire. Pentru a servi, tăiați fiecare punct în jumătate pe verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
17
Toată lumea este un tort de petrecere vedetă: dublează rețeta stratului de tort.
18
Se toarnă jumătate din aluat uniform în 2 torturi rotunde unse și făinoase de 9 - x 1 3/4 inci.
19
Se toarnă jumătatea rămasă de aluat uniform în 2 torturi rotunde unse și făinoase de 6 - x 1 3/4 inci,
20
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
21
Înjumătățiți rețeta de umplutură de afine cu nuci și răspândiți între straturi de 9 inci și straturi de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
22
Așezați stiva de 6 inci deasupra stivei de 9 inci. Înghețați cu glazură de ciocolată albă și garnisiți, dacă doriți, cu zahăr spumant, sclipici și stele de ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
23
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit bucăți albe Nestl Premiere pentru bucăți de ciocolată albă și Craisine pentru afine uscate îndulcite. Zahăr spumant, sclipici comestibil, praf de luciu și extract de vanilie limpede pot fi găsite la magazinele alimentare gourmet, magazinele de aprovizionare pentru decorarea prăjiturilor și magazinele de bucătărie. Acoperirea cu bomboane de vanilie este vândută lângă coacerea ciocolatei în supermarket. Este adesea denumită scoarță de migdale și vine în arome de vanilie și ciocolată. Laptele de cocout conservat poate fi găsit în secțiunea de alimente etnice a supermarketului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CraisinsCraisins
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista