O porție conține 344 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, zahărul cofetarilor, maioneza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Tort Cu Sos De Afine Rămas, Tort de afine cu sos de portocale, și Tort De Afine Cu Sos De Portocale.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați zahărul și maioneza până se omogenizează. Bateți sucul de portocale, coajați și extrageți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Maioneză
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea până se omogenizează; adăugați treptat la amestecul de zahăr. Se amestecă sosul de afine și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine
Bicarbonat De Sodiu
Nuci
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
3
Tăiați hârtie cerată sau pergament pentru a se potrivi cu fundul unui 10-in. tigaie tub. Pulverizați tigaia și hârtia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tigaie
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se coace la 350 de minute pentru 55-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se scoate pe o grătar pentru a se răci complet. Într-un castron mic, combinați ingredientele de glazură; stropiți peste tort.