Tort Cu Semințe De Mac Cu Lămâie

Tort Cu Semințe De Mac Cu Lămâie
Tortul cu semințe de mac de lămâie necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 520 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, suc de lămâie, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie), Tort Cu Semințe De Mac Cu Lămâie, și Tort Cu Semințe De Mac Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F. Înveliți o prăjitură canelată de 10 căni sau o tigaie Bundt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Combinați făina, semințele de mac, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu; pune deoparte. Într-un bol mare de amestecare, folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle, pe rând, până se încorporează bine. Bateți sucul de lămâie. Pe lent, bateți 1/3 din ingredientele uscate, apoi 1/3 din iaurt, amestecând până se omogenizează. Repetați, alternând ingredientele uscate și iaurtul. Se amestecă în coajă. Puneți lingura în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți 50 până la 65 de minute sau până când o frigăruie introdusă în tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Scoateți tigaia într-o grătar și răciți 10 minute. Inversați tigaia pentru a îndepărta tortul. Faceți glazura: topiți untul într-o cratiță mică la foc mic. Amestecați zahărul cofetarilor, sucul de lămâie și coaja. Puneți glazura peste tort în timp ce tortul este încă cald. Se răcește complet. Acoperiți și refrigerați cu până la 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista