Cranberry pere cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 264 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați topping de înghețată de caramel, amestec de pâine de afine, jumătăți de pere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Tort Cu Afine Și Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere De Afine Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere De Afine Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 2 litri sau o tigaie rotundă de 10 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă și răspândirea caramel topping pentru a acoperi partea de jos a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Presărați nuci pecan în jurul marginii exterioare a toppingului de caramel pentru a face o margine de 1 inch, rezervați 1 lingură de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
4
Lingura rezervat 1 lingura nuci pecan peste centrul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
5
Tăiați perele în felii de 1/4 inch; aranjați peste topping de caramel și nuci pecan cu capete mici spre centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Jumătăți De Pere în Sirop
6
Într-un castron mediu, combinați amestecul de pâine, apa, uleiul și oul. Se amestecă cu lingura până când amestecul este umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Pâine
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă aluatul încet peste pere și nuci pecan; se întinde cu grijă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jumătăți De Pere în Sirop
8
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei și inversați-l pe placa de servire, lăsând tigaia peste tort timp de 1 minut. Îndepărtați cu grijă tigaia. Dacă orice topping rămâne în tigaie, lingura peste tort. Se răcește 30 de minute; acoperiți cu înghețată, dacă doriți.