Tort De Ciocolată Mafioso

Tort De Ciocolată Mafioso
Tortul de ciocolată Mafioso ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție conține 335 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de lapte, albușuri de ou, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Mărturisirea că sunt tort privat ... tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de cremă de unt de ciocolată, și Tort de ziua de naștere cu ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de cremă de unt de ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană de cacao și 3/4 cană de apă clocotită; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un alt castron mic, dizolvați bicarbonatul de sodiu în smântână amestecându-le împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mare, cremă 1/2 cană de unt și 2 căni de zahăr. Se amestecă treptat amestecul de smântână și amestecul de cacao alternativ cu ingredientele uscate. Bateți până devine pufos. Bateți albușurile până se înțepenesc și pliați albușurile și 1 1/2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Ungeți o tigaie de 9 x 13 inch și turnați aluatul în ea.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 300 de grade F (150 de grade C) timp de 50 de minute. Îngheț cu glazură de ciocolată La Famiglia (mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a face glazura de ciocolata La Famiglia: crema 6 linguri unt sau margarina intr-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați 3/4 cană de cacao și zahăr de cofetărie alternativ cu lapte; bateți până la consistența răspândirii. Se poate folosi mai mult sau mai puțin lapte în funcție de textura dorită. Se amestecă în vanilie. Aceasta produce aproximativ 2 căni de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul de ciocolată funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista