Tort Cu Mure Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați tortul cu mure cu susul în jos. Această rețetă face 6 porții cu 394 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 61 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tort cu mure cu susul în jos, Tort cu mure cu susul în jos, și Tort De Mure Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Linia de jos a unui unt de 8-de 2-inch tort rotund pan cu 2 runde de hârtie pergament, apoi unt pergament. Tigaie de praf cu puțină făină, eliminând excesul.
Aranjați murele în 1 strat în tigaia pentru tort.
Presărați fructe de pădure cu 11/2 linguri de zahăr și agitați tigaia pentru a ajuta la distribuirea zahărului.
Bateți împreună 1 cană de făină, bicarbonat de sodiu și sare într-un castron. Bateți împreună untul și restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați oul și vanilia și amestecați la viteză mică până când sunt încorporate. Adăugați alternativ amestecul de făină și Zara în 3 loturi, amestecând la viteză mică până la încorporare.
Puneți aluatul uniform peste fructe de pădure, netezind blatul și coaceți în mijlocul cuptorului până când blatul este auriu și un tester iese curat, 30 până la 35 de minute.
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei, apoi inversați o farfurie mare peste tigaie și, folosind suporturi pentru oală pentru a ține bine farfuria și tigaia, întoarceți tortul pe farfurie. Îndepărtați pergamentul și serviți tortul cu înghețată.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.