Apple cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 262 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, Tort De Mere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Mere Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
3
Pentru a pregăti toppingul, combinați 3/4 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand usor dupa cum este necesar pentru a dizolva zaharul uniform (aproximativ 3 minute). Continuați să gătiți timp de 4 minute sau până devin aurii (nu amestecați). Imediat se toarnă în tigaie tort pregătit, basculare rapid pentru a acoperi partea de jos a tigaie. Aranjați feliile de mere în cercuri concentrice în tigaie peste caramelul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Măr
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Tigaie Cu Sos
4
Se presară cu nuci; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
5
Pentru a pregăti tortul, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Combinați 2/3 cană de zahăr și unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia în amestecul de zahăr; bate până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Zahăr
9
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
10
Așezați albușurile într-un castron mare și curat. Bateți albușurile cu mixerul la viteză mare până când se formează vârfuri rigide folosind bătăi curate și uscate. Îndoiți ușor albușurile în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
11
Întindeți aluatul peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește pe o grătar în tigaie timp de 5 minute. Slăbiți marginile tortului cu un cuțit; inversați tortul pe o farfurie de servire.