Tort Cu Foi De Căpșuni-Lămâie

Tort Cu Foi De Căpșuni-Lămâie
Tort foaie de căpșuni-lămâie ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 15 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 349 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de ulei vegetal, lapte, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort Cu Foi De Căpșuni, Tort Cu Foi De Căpșuni, și Tort Cu Foaie Mată Cu Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Tapetați o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci ușor unsă cu hârtie pergament; ungeți ușor hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
2
Combinați făina de tort și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateti impreuna ouale si urmatoarele 5 ingrediente intr-un bol mediu pana se omogenizeaza; amestecati in ingrediente uscate doar pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Tort rece în tigaie pe grătar 10 minute. Răsturnați tortul pe un suport de sârmă și îndepărtați hârtia pergament; lasa sa se raceasca complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Transferați tortul pe o tăietură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Tăiați tortul de foi în jumătate pentru a face 2 pătrate.
8
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde deasupra cu jumătate de umplutură de căpșuni-lămâie. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
LămâieLămâie
9
Întindeți umplutura rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Bateți frișca și zahărul la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide; lingură într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar de 1 galon, apăsați frișca într-un colț al pungii, îndepărtând excesul de aer și tăiați o gaură de 1/4 inch în colțul pungii. Pipeți frisca vertical pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista