Tort Cu Foi De Căpșuni-Lămâie
Tort foaie de căpșuni-lămâie ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 15 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 349 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de ulei vegetal, lapte, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort Cu Foi De Căpșuni, Tort Cu Foi De Căpșuni, și Tort Cu Foaie Mată Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci ușor unsă cu hârtie pergament; ungeți ușor hârtia pergament.
Combinați făina de tort și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Bateti impreuna ouale si urmatoarele 5 ingrediente intr-un bol mediu pana se omogenizeaza; amestecati in ingrediente uscate doar pana se omogenizeaza.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Tort rece în tigaie pe grătar 10 minute. Răsturnați tortul pe un suport de sârmă și îndepărtați hârtia pergament; lasa sa se raceasca complet.
Transferați tortul pe o tăietură mare.
Tăiați tortul de foi în jumătate pentru a face 2 pătrate.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde deasupra cu jumătate de umplutură de căpșuni-lămâie. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Întindeți umplutura rămasă deasupra.
Bateți frișca și zahărul la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide; lingură într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar de 1 galon, apăsați frișca într-un colț al pungii, îndepărtând excesul de aer și tăiați o gaură de 1/4 inch în colțul pungii. Pipeți frisca vertical pe părțile laterale ale tortului.