Amestec De Condimente Cu Ierburi Picante Fără Sare

Amestec De Condimente Cu Ierburi Picante Fără Sare
Amestec de condimente condimentate cu ierburi picante fără sare ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 2 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 64 și costă 2 cenți pe porție. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, semințe de mac, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Totul " Amestec De Condimente Bagel, Fool ' s Salt - Sel Fou - sare de condimente în stil francez, și Jamaican Nemernic Condimente Amestec pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați semințele de susan, semințele de țelină, condimentele italiene, pătrunjelul uscat, semințele de mac, ardeiul negru măcinat, pudra de ceapă, fulgii de ardei roșu, praful de usturoi și boia de ardei împreună într-un bol până se combină bine. A se păstra într-un recipient etanș până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Semințe De SusanSemințe De Susan
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Semințe De MacSemințe De Mac
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateGreu
Gata În10 m.
Porții64
Scor De Sănătate1
Revista