Tort Cu Cremă Tres Leches Boston
Tres Leches Boston Cream Cake necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 698 calorii, 12g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zară, amestec de tort, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort Cu Cremă Tres Leches Boston, Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), și Tort Tres Leches cu cremă de Mango.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci. Bateți primele 4 ingrediente cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când marginile se rumenesc și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Tort rece în tigaie 15 minute. Pierce partea de sus a tort de mai multe ori, folosind un pic de lemn mic.
Combinați smântâna, laptele condensat și laptele evaporat într-un castron mic; se toarnă treptat și se întinde peste tortul cald, aproximativ 1/4 cană la un moment dat, permițând amestecului să se înmoaie în tort înainte de a turna mai mult.
Lăsați să stea 2 ore; acoperiți și răciți peste noapte.
Aduceți jumătate și jumătate la fierbere.
Se toarnă într-un castron mediu cu chipsuri de ciocolată, amestecând constant până când amestecul este neted.
Se toarnă uniform peste tortul răcit.