Tort Cu Cremă De Zahăr Brun–Ghimbir

Tort Cu Cremă De Zahăr Brun–Ghimbir
Această rețetă face 8 porții cu 311 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, ouă, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort dublu-ghimbir cu zahăr brun Mascarpone frisca, Zahăr Brun-Înghețată De Ghimbir, și Ananas caramelizat cu zahăr brun-înghețată de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Ungeți și făinați o tigaie sau o tigaie cu arc de 8 inci. Dacă folosiți o tigaie, tapetați fundul și se termină cu hârtie pergament. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Combinați făinurile, praful de copt și sarea într-un castron mare și bateți-le împreună. Faceți o fântână la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Folosind atașamentul de tel al unui mixer electric, bateți ouăle până se spumează, apoi adăugați smântâna, zahărul și aromele. Bateți până când aveți ceea ce arată ca o frișcă moale. (Dacă folosiți zahăr de arțar, este posibil ca crema să nu se îngroașe, dar tortul va funcționa în continuare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Maple SugarMaple Sugar
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
4
Se toarnă amestecul în centrul amestecului de făină și se amestecă împreună până se combină bine și fără bulgări. Răsturnați aluatul în tigaie și uniformizați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
5
Coaceți până când un tester de tort iese curat, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi scoateți janta sau întoarceți tortul din tigaie și scoateți hârtia. Se răcește înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Gust
8
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista