Tort Cu Cremă De Zahăr Brun–Ghimbir
Această rețetă face 8 porții cu 311 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, ouă, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort dublu-ghimbir cu zahăr brun Mascarpone frisca, Zahăr Brun-Înghețată De Ghimbir, și Ananas caramelizat cu zahăr brun-înghețată de ghimbir.
Instrucțiuni
Ungeți și făinați o tigaie sau o tigaie cu arc de 8 inci. Dacă folosiți o tigaie, tapetați fundul și se termină cu hârtie pergament. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați făinurile, praful de copt și sarea într-un castron mare și bateți-le împreună. Faceți o fântână la mijloc.
Folosind atașamentul de tel al unui mixer electric, bateți ouăle până se spumează, apoi adăugați smântâna, zahărul și aromele. Bateți până când aveți ceea ce arată ca o frișcă moale. (Dacă folosiți zahăr de arțar, este posibil ca crema să nu se îngroașe, dar tortul va funcționa în continuare.)
Se toarnă amestecul în centrul amestecului de făină și se amestecă împreună până se combină bine și fără bulgări. Răsturnați aluatul în tigaie și uniformizați-l.
Coaceți până când un tester de tort iese curat, 50 până la 60 de minute.
Lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi scoateți janta sau întoarceți tortul din tigaie și scoateți hârtia. Se răcește înainte de feliere.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA