Tort Cu Cremă De Căpșuni
Tortul cu cremă de căpșuni necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 190 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de apă, firimituri de cracker graham, cuburi de gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ tort cu cremă de căpșuni / tort gateau cu cremă de căpșuni fără ouă, Scratch Strawberry Layer Cake Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, și Tort De Căpșuni Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni.
Instrucțiuni
Se amestecă firimituri și unt; apăsați ferm pe partea de jos și la jumătatea în sus a tigaie ușor uns 9-inch springform. La frigider.
Rezervați 6 căpșuni pentru garnitură; mash căpșuni rămase. Se amestecă apa clocotită în gelatină uscată în castron mare cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați cuburi de gheață; se amestecă până se topește.
Adăugați toppingul biciuit și piureul de căpșuni; amestecați ușor cu biciul de sârmă până se amestecă bine. La frigider 10 min. sau până când amestecul este foarte gros și va Movila. Lingura în crusta pregătită.
La frigider 3 ore sau până când este ferm.
Scoateți partea din tigaie. Feliați fiecare dintre căpșunile rezervate în jumătate. Aranjați căpșunile, tăiați partea în jos, în jurul vârfului tortului.
Stropiți căpșunile cu ciocolată topită.