Tort Cu Ciocolată Triplă

Tort Cu Ciocolată Triplă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ciocolată triplă. Această rețetă face 12 porții cu 328 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, scurtare, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), Tort Triplu Cu Cană De Ciocolată, și Tort Triplu Cu Cană De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți tigaia rotundă de 9 inci. Într-o cratiță grea de 2 litri, topiți 1 cană de chipsuri de ciocolată și 1/2 cană de unt la foc mic, amestecând constant; se răcește 5 minute. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă gălbenușurile de ou până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză mare până se spumează. Bateți în zahăr, câte 1 lingură, până se formează vârfuri moi. Împingeți amestecul de ciocolată în albușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată (partea de sus va apărea uscată și crăpată). Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; scoateți tortul din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
5
Așezați tortul pe farfuria de servire.
6
În cratița de 1 litru, încălziți restul de 1/2 cană de chipsuri de ciocolată, 2 linguri de unt și siropul de porumb la foc mic, amestecând continuu, până când chipsurile de ciocolată se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se întinde deasupra tortului,permițând unora să stropească în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Într-o cratiță de 1 litru, topiți ingredientele glazurate la foc mic, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Stropiți deasupra tortului.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista