Tort Cu Ciocolată Cu Sos De Zmeură
Ciocolata Icebox tort cu sos de zmeura ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 356 calorii. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, sare, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Ciocolată Cu Zmeură, Tort De Gheață Cu Napolitane Cu Ciocolată Cu Zmeură, și Tort De Gheață Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu 2 foi de folie de plastic (una orizontală și cealaltă verticală).
Lăsați marginile să depășească pe fiecare parte cu aproximativ 4 inci.
Cu un tel, combinați smântâna, 1 cană zahăr, vanilie și o picătură de sare într-un castron mare până se omogenizează.
Aranjați un strat de aproximativ 14 napolitane de ciocolată suprapuse în 2 linii pe fundul tigaiei, menținând stratul cât mai nivelat posibil.
Se întinde cu 1 cană din amestecul de smântână; repetați în același mod cu încă 2 straturi de napolitane și smântână, terminând cu stratul de cremă. (Este posibil să aveți napolitane rămase.) Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până când napolitanele sunt foarte moi (cel puțin 12 ore).
Între timp, pulsați 2 pachete de fructe de pădure într-un robot de bucătărie doar până la rupere.
Adăugați restul de 1/3 cană de zahăr, apă, suc de lămâie și restul de sare; pulsează o dată sau de două ori.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare grosieră; așezați peste un castron, apăsând puternic pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil (ar trebui să aveți 1 cană). Se dă la frigider, bine acoperit, până se răcește bine (aproximativ 1 oră); se amestecă înainte de utilizare.
Ridicați tortul icebox din tigaie folosind folie de plastic agățată; transferați pe o farfurie mare. (Fii atent, tort va fi foarte moale.)
Întoarceți cu grijă tortul pe o tăietură, astfel încât stratul de napolitane de ciocolată să fie orientat în sus. Îndepărtați folia de plastic. Folosind un cuțit ascuțit zimțată, se taie tort transversal în 10 felii, ștergere cuțit curat după fiecare tăietură. Aranjați fiecare felie pe o farfurie și turnați un mic bazin de sos de zmeură pe fiecare farfurie; garnisiți uniform cu pachetul rămas de zmeură.
Serviți imediat cu sosul rămas.