Tort Cu Capul În Jos Pi Ciuma Colada
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu capul în jos pi Arkulva Coladan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 640 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, ananas în suc, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort Cu Capul În Jos Pi Ciuma Coladan, Tort Cu Susul În Jos Pi Corkosa Coladan, și Pina Colada Ananas Cu Susul În Jos Tort.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați untul într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri); se introduce în cuptor până se topește untul.
Scoateți vasul de copt din cuptor.
Presărați zahăr brun uniform peste untul topit.
Presărați nucă de cocos peste zahăr brun. Aranjați feliile de ananas peste nucă de cocos, apăsând ușor pentru a le pune pe fiecare în poziție.
Într-un castron mare, așezați amestecul de tort, rezervat 2 linguri suc de ananas, laptele de cocos, uleiul și ouăle. Se amestecă energic aproximativ 2 minute sau până când se combină bine și aluatul este neted.
Lăsați să stea 2 minute; se amestecă din nou.
Se toarnă aluatul în tigaie, răspândind uniform.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Rulați imediat cuțitul în jurul părților laterale ale vasului de copt pentru a slăbi tortul.
Așezați foaia de prăjituri cu susul în jos peste vasul de copt. Întoarceți foaia de prăjituri și vasul de copt; lăsați vasul de copt peste tort 5 minute pentru a lăsa amestecul de zahăr brun să se strecoare pe tort.
Scoateți vasul de copt; se răcește cu 30 de minute înainte de servire. A se păstra la frigider.