Tort Cu Banane Cu Susul În Jos
Bananan cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 292 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de amestec de tort de banane, zahăr brun, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Bananan Tort Cu Susul În Jos, Bananan Tort Cu Susul În Jos, și Tort Cu Banane Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați tigăi de 2 (8 inch).
Combinați untul și zahărul brun, împărțiți și răspândiți uniform între cele 2 tigăi.
Presărați nuci pecan uniform peste ambele amestecuri de zahăr brun, aranjați felii de banane uniform peste fiecare.
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți aluatul în cele 2 tigăi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Întoarceți prăjiturile cu susul în jos pe un platou sau o farfurie, atingeți ușor fundul și îndepărtați cu grijă tigăile, înlocuind amestecul de caramel care se lipește de tigaie.