Tort Crocant Cu Lămâie-Fistic

Tort Crocant Cu Lămâie-Fistic
Tortul Crunch cu lămâie-fistic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 844 calorii, 14g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, fistic natural, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 108 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tort Întreg Cu Fistic Cu Lămâie, Tort De Lămâie Cu Fistic, și Tort De Dovlecei Cu Fistic Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele într-o cratiță medie grea pentru a amesteca. Gatiti la foc mediu-mic pana cand cașul se ingroasa si termometrul cu bomboane Inregistreaza 170 circulari F, amestecand continuu, aproximativ 7 minute (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se toarnă cașul într-un castron mic. Apăsați folie de plastic pe suprafață. Se răcește cel puțin 1 zi și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați o foaie mare de folie pe suprafața de lucru; folie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Combinați zahărul, untul și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă și untul se topește, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți până când siropul are o culoare chihlimbar medie, amestecând constant, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc. Adăugați imediat bicarbonat de sodiu (amestecul se va spuma), apoi nuci și amestecați pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Întindeți amestecul de nuci pe folia pregătită, separând piulițele. Se răcește complet. Tăiați crunch în bucăți de 1/4 până la 1/3 inch. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Aduceți 3/4 cană smântână la foc mic într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată și sare; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Transferați baza de glazură în castron. Acoperi; se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină trei tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos. Adăugați treptat 1 3/4 căni de zahăr, bătând până se omogenizează bine. Bateți în vanilie și coaja de lămâie. Bateți în amestec de făină alternativ cu lapte în 3 adaosuri fiecare. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, bătând până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți albii în aluat în 3 adaosuri. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți prăjiturile până când sunt aurii și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați în jurul laturilor tigaiei și întoarceți prăjiturile pe rafturi. Întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus și răciți complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se înfășoară în folie și se păstrează la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Folosind un cuțit zimțat, tăiați vârfurile îngrămădite ale straturilor de tort la nivel.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
5
Așezați 1 strat de tort pe platou, tăiat cu fața în sus.
6
Se întinde cu jumătate de caș de lămâie. Se acoperă cu al doilea strat de tort, tăiat cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Se întinde cu cașul de lămâie rămas. Se acoperă cu al treilea strat de tort, tăiat cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Bateți restul de 1 3/4 căni de smântână răcită în baza de glazură pentru a slăbi. Folosind mixer electric, bate până când glazura deține vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește până când glazura este fermă, cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu cupola de tort; păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Apăsați ușor crunch în glazură pe părțile laterale și marginea superioară a tortului. (Poate fi preparat cu 1 oră înainte și refrigerat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista