Tort cremă Espresso cu sos de ciocolată Chile
Espresso Crema de tort cu Chile - sos de ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 221 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți espresso, tofu de mătase, espresso și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, Espresso de ciocolată și tort cremă Pops, și Crepe Espresso cu înghețată și sos de ciocolată neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit. Cerneti impreuna faina si 3 linguri de zahar; deoparte.
Combinați 1 cană de zahăr și gălbenușuri de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare 5 minute sau până când este gros și palid.
Combinați 3 linguri de espresso preparat, espresso măcinat, vanilie și sare într-un castron mic; se adaugă la amestecul de zahăr, bătând la viteză mică până se amestecă. Cerneti amestecul de faina uniform pe partea de sus a amestecului de galbenus de ou; se amestecă doar până la umezeală.
Bateți albușurile de ou cu un mixer la viteză mare până se spumează folosind bătătoare curate și uscate.
Adăugați cremă de tartru; bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați încet restul de 1 lingură de zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albus de ou în aluat; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas în aluat.
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește în tigaie 1 oră; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti crema espresso, combinați tofu, lapte condensat și 1/4 cană de espresso preparat într-un blender; procesați până la neted. Chill.
Pentru a pregăti sosul de ciocolată, combinați ciocolata și laptele fără grăsimi într-o măsură de sticlă de 1 cană; cuptor cu microunde la 1 minut sau până când ciocolata este aproape topită.
Se adaugă pudra de chile, amestecând până se omogenizează. Puneți Crema espresso pe farfurii de desert, răspândindu-se uniform.
Stropiți sosul de ciocolată în centrul cremei espresso; deasupra cu o felie de tort.