Tort cremă Espresso cu sos de ciocolată Chile

Tort cremă Espresso cu sos de ciocolată Chile
Espresso Crema de tort cu Chile - sos de ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 221 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți espresso, tofu de mătase, espresso și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, Espresso de ciocolată și tort cremă Pops, și Crepe Espresso cu înghețată și sos de ciocolată neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit. Cerneti impreuna faina si 3 linguri de zahar; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Combinați 1 cană de zahăr și gălbenușuri de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare 5 minute sau până când este gros și palid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați 3 linguri de espresso preparat, espresso măcinat, vanilie și sare într-un castron mic; se adaugă la amestecul de zahăr, bătând la viteză mică până se amestecă. Cerneti amestecul de faina uniform pe partea de sus a amestecului de galbenus de ou; se amestecă doar până la umezeală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso PreparatEspresso Preparat
Sol EspressoSol Espresso
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Bateți albușurile de ou cu un mixer la viteză mare până se spumează folosind bătătoare curate și uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați cremă de tartru; bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați încet restul de 1 lingură de zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albus de ou în aluat; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
8
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește în tigaie 1 oră; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Pentru a pregăti crema espresso, combinați tofu, lapte condensat și 1/4 cană de espresso preparat într-un blender; procesați până la neted. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Pentru a pregăti sosul de ciocolată, combinați ciocolata și laptele fără grăsimi într-o măsură de sticlă de 1 cană; cuptor cu microunde la 1 minut sau până când ciocolata este aproape topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
11
Se adaugă pudra de chile, amestecând până se omogenizează. Puneți Crema espresso pe farfurii de desert, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
12
Stropiți sosul de ciocolată în centrul cremei espresso; deasupra cu o felie de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista