Tort cremă Espresso cu sos de ciocolată Chile

Tort cremă Espresso cu sos de ciocolată Chile
Espresso Crema de tort cu Chile - sos de ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 221 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți espresso, tofu de mătase, espresso și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, Espresso de ciocolată și tort cremă Pops, și Crepe Espresso cu înghețată și sos de ciocolată neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit. Cerneti impreuna faina si 3 linguri de zahar; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Combinați 1 cană de zahăr și gălbenușuri de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare 5 minute sau până când este gros și palid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Combinați 3 linguri de espresso preparat, espresso măcinat, vanilie și sare într-un castron mic; se adaugă la amestecul de zahăr, bătând la viteză mică până se amestecă. Cerneti amestecul de faina uniform pe partea de sus a amestecului de galbenus de ou; se amestecă doar până la umezeală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso PreparatEspresso Preparat
Sol EspressoSol Espresso
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Bateți albușurile de ou cu un mixer la viteză mare până se spumează folosind bătătoare curate și uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați cremă de tartru; bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați încet restul de 1 lingură de zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albus de ou în aluat; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
8
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește în tigaie 1 oră; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Pentru a pregăti crema espresso, combinați tofu, lapte condensat și 1/4 cană de espresso preparat într-un blender; procesați până la neted. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Pentru a pregăti sosul de ciocolată, combinați ciocolata și laptele fără grăsimi într-o măsură de sticlă de 1 cană; cuptor cu microunde la 1 minut sau până când ciocolata este aproape topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
11
Se adaugă pudra de chile, amestecând până se omogenizează. Puneți Crema espresso pe farfurii de desert, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
12
Stropiți sosul de ciocolată în centrul cremei espresso; deasupra cu o felie de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista