Tort Cremos De Portocale
Tortul cremos de portocale este un fără lactate desert. Această rețetă servește 12 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 457 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați topping biciuit, apă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort Cremos De Portocale, Tort Cremos Cu Portocale Mandarine, și Salată de pui cu portocale mandarine cu sos cremos de iaurt cu vanilie portocalie.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mic, amestecați apă clocotită și gelatină până când gelatina este complet dizolvată. Se răcește ușor, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, 1/4 cană din amestecul de gelatină, 1/4 cană din concentratul de suc de portocale, uleiul, apa și albușurile de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bol ocazional.
Se toarnă în tigaie. Rezervați amestecul de gelatină rămas și concentratul de suc de portocale.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Poke tort cald fiecare centimetru cu furculita.
Așezați 1 lingură din amestecul de gelatină rezervat într-un castron mic cu microunde; pus deoparte. În amestecul de gelatină rămas, amestecați restul de 1/2 cană concentrat de suc de portocale; se toarnă încet peste tort. Tort rece complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, amestecați ușor glazura și toppingul biciuit; tort de îngheț. Cuptor cu microunde 1 lingură amestec de gelatină neacoperit la 10 secunde pentru a lichefia. Folosind 1/4 linguriță lingură de măsurare, puneți picături mici de amestec de gelatină peste glazură. Cu lingură sau scobitoare, rotiți gelatina în glazură.
Încingeți fiecare bucată de tort cu fâșii de coajă de portocală. A se păstra acoperit la frigider.