Tort congelat cu unt de arahide
Tortul înghețat cu unt de arahide durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 557 de calorii , 12 g de proteine și 31 g de grăsimi . Pentru 78 de cenți per porție , primești un desert pentru 12 persoane. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Mergi la magazin și cumpără bicarbonat de sodiu, arahide, sirop de porumb și alte câteva ingrediente pentru a-l prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor la cupă de 36% , ceea ce nu este foarte grozav. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum CIOCOLATĂ CU UNT DE ARAHIDE, SOSURI ÎNGHEȚATE CU BANANE ,Bucăți de banane înghețate cu unt de arahide învelite în ciocolată și Tort cu crustă de migdale .
Instrucțiuni
Combinați primele cinci ingrediente; amestecați bine. Turnați într-o tavă pătrată de copt cu diametrul de 23 cm, unsă cu ulei.
Coaceți la 175°C timp de 15-17 minute sau până se rumenește ușor. Răciți la temperatura camerei.
Combinați untul de arahide, siropul de porumb și mierea; întindeți cu grijă jumătate din compoziție peste crustă.
Întindeți jumătate din înghețată. Turnați restul de unt de arahide peste înghețată.
Presărați cu jumătate din nuci. Deasupra, adăugați înghețata și nucile rămase. Congelați până se întărește, 3-4 ore.
Se lasă să stea 5-10 minute înainte de servire.