Supă De Busuioc De Roșii Chipotle Afumate

Supă De Busuioc De Roșii Chipotle Afumate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de busuioc de roșii Chipotle afumate. Această rețetă fără gluten și întreagă 30 servește 6 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 176 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 150 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de jumătate și jumătate, piper măcinat, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Unt De Busuioc Cu Roșii De Vară Afumate, Sandviș cu somon afumat, roșii și busuioc, și Piața fermierului roșii Cherry busuioc ou, Ottomanelli afumat Bac.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță de 2 litri la foc mic; gătiți și amestecați usturoiul până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile și se crește focul la mediu; se fierbe timp de 10 minute. Se amestecă bulionul de pui, cocktailul cu suc de roșii și scoici, amestecul bloody mary, busuiocul, sosul fierbinte, sarea de usturoi și piperul negru. Acoperiți parțial cratița cu capac și fierbeți până se reduce, aproximativ 20 de minute. Reduceți căldura la minim și adăugați jumătate și jumătate; se amestecă până se încălzește, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De SucCocktail De Suc
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Bloody MaryBloody Mary
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista