Tort Caramel II
Caramel Cake II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 16 porții cu 265 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de praf de copt, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort de Caramel cu glazură de unt de Caramel, Tort de iaurt Caramel cu glazură de caramel, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți două tigăi de 9 inci cu hârtie pergament. Cernem făina, praful de copt și sarea împreună de 3 ori. Pune deoparte.
Faceți sirop de caramel. Într-o tigaie grea, încălziți 1/2 cană de zahăr, amestecând constant pe măsură ce zahărul se topește. Continuați să gătiți și amestecați până când zahărul topit devine maro închis. se ia de pe foc.
Adăugați apă fierbinte foarte încet și amestecați până se dizolvă. Se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mare, cremă de unt cu restul de 1 1/4 căni de zahăr până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare.
Adăugați vanilie și 3 linguri de sirop de caramel.
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ și bateți până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în două tigăi de 9 inci.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.