Tort Caramel II

Tort Caramel II
Caramel Cake II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 16 porții cu 265 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de praf de copt, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort de Caramel cu glazură de unt de Caramel, Tort de iaurt Caramel cu glazură de caramel, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți două tigăi de 9 inci cu hârtie pergament. Cernem făina, praful de copt și sarea împreună de 3 ori. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Faceți sirop de caramel. Într-o tigaie grea, încălziți 1/2 cană de zahăr, amestecând constant pe măsură ce zahărul se topește. Continuați să gătiți și amestecați până când zahărul topit devine maro închis. se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați apă fierbinte foarte încet și amestecați până se dizolvă. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Într-un castron mare, cremă de unt cu restul de 1 1/4 căni de zahăr până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Adăugați vanilie și 3 linguri de sirop de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
VanilieVanilie
7
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
8
Se toarnă aluatul în două tigăi de 9 inci.
9
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista