Glazură De Caramel

Glazură De Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de glazură, așa că încercați glazura de Caramel. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 272 calorii. Un amestec de zahăr brun, unt, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Glazură De Caramel, Cupcakes cu mere fără ou cu glazură de Caramel, și Tort de ovăz cu glazură de Caramel.

Instrucțiuni

1
Așezați untul și zahărul brun într-o cratiță grea la foc mic-mediu; gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul si amestecul fierbe. Se amestecă smântâna, se întoarce la fierbere și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se răcește.
3
Bateți zahărul pudră până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista