Tort Cannoli Icebox
O porție conține 168 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semi-dulci, topping biciuit fără bici, brânză ricotta naturală fără grăsimi fără polly-o și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta), Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes, și Tort De Cannoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați brânza ricotta, zahărul și extractul de migdale în robotul de bucătărie; acoperi. Procesați până la neted. Pune deoparte.
Presărați gelatina peste apă rece în cratiță; lasa sa stea 1-2 min. Gatiti la foc mic pana cand gelatina este complet dizolvata, amestecand constant. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, adăugați treptat gelatină în amestecul de ricotta prin tubul de alimentare din partea de sus a robotului de bucătărie, procesând până se omogenizează bine. Lingură în castron mediu. Rezervați 1 Lingură. din chipsurile de ciocolată pentru garnitură.
Adăugați chipsurile de ciocolată rămase și iaurtul în amestecul de ricotta; se amestecă ușor. La frigider 30 min. sau până se îngroașă.
Răspândiți 2 Linguri. din amestecul de ricotta pe fiecare pătrat graham. Stack grahams. Stați pe margine pe platoul de servire pentru a face o pâine de 14 inci. Înghețați cu toppingul biciuit. Se acoperă cu 1 lingură rezervată. chipsuri de ciocolată. Refrigerați cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore.
Tăiați în diagonală în 14 felii pentru a servi.
Serviți desertul rămas în frigider.