Tort basc cu conserve de cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul basc cu conserve de cireșe. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, migdale, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Placinta Cu Cirese Basce (Cirese G Inkteau Bască), Fără Gluten Și Lactate Smântână Din Vișine Și Produse De Patiserie G, și Conserve De Migdale De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți o tigaie de tort de 10 inci sau o tigaie sub formă de primăvară. Într-un mixer cu un atașament de bici, bateți untul până la crem. Bateți treptat zahărul până când este ușor și pufos.
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în extractul de vanilie.
Cerneti faina de tort, sarea si praful de copt impreuna si folositi o spatula de cauciuc pentru a plia ingredientele uscate in acest amestec de unt pana cand se formeaza un aluat moale si nu raman dungi albe de faina.
Întindeți jumătate din aluat uniform în fundul tigaiei pregătite. Se amestecă extractul de migdale în conservele de cireșe. Lingurați cireșul conservat peste aluat, întinzându-l la 2 centimetri de margine.
Aruncați aluatul rămas cu linguri mari sau pipetați-l cu un vârf simplu peste conserve.
Întindeți aluatul cu grijă peste gem până la marginea tigaiei.
Se presară cu migdale feliate, dacă se utilizează.
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute sau până când o frigăruie de bambus introdusă în tort iese cu câteva firimituri umede agățate de ea.
Se lasă să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă. Desfaceți tortul și praful cu zahărul cofetarilor.