Tort basc cu conserve de cireșe

Tort basc cu conserve de cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul basc cu conserve de cireșe. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, migdale, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Placinta Cu Cirese Basce (Cirese G Inkteau Bască), Fără Gluten Și Lactate Smântână Din Vișine Și Produse De Patiserie G, și Conserve De Migdale De Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport pentru cuptor în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți o tigaie de tort de 10 inci sau o tigaie sub formă de primăvară. Într-un mixer cu un atașament de bici, bateți untul până la crem. Bateți treptat zahărul până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Cerneti faina de tort, sarea si praful de copt impreuna si folositi o spatula de cauciuc pentru a plia ingredientele uscate in acest amestec de unt pana cand se formeaza un aluat moale si nu raman dungi albe de faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Întindeți jumătate din aluat uniform în fundul tigaiei pregătite. Se amestecă extractul de migdale în conservele de cireșe. Lingurați cireșul conservat peste aluat, întinzându-l la 2 centimetri de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Aruncați aluatul rămas cu linguri mari sau pipetați-l cu un vârf simplu peste conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
6
Întindeți aluatul cu grijă peste gem până la marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se presară cu migdale feliate, dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
8
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute sau până când o frigăruie de bambus introdusă în tort iese cu câteva firimituri umede agățate de ea.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Se lasă să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă. Desfaceți tortul și praful cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista