Tort Aniversar De Argint
Tortul aniversar de argint necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 692 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, zahăr, panglică de argint și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort Aniversar, Tort de 35 de ani, și Tort de colibri de 35 de ani.
Instrucțiuni
Scurtarea cremei; adăugați treptat zahăr, bătând până devine ușor și pufos.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul cremos alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă extractul de migdale.
Bateți albușurile (la temperatura camerei) până se formează vârfuri tari; pliați în aluat. Puneți aluatul în 1 tigaie rotundă de 8 inci unsă și făinată și 1 tigaie rotundă de 10 inci unsă și făinată.
Coaceți stratul de 8 inci la 350 timp de 30 de minute și stratul de 10 inci la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți straturile din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
Feliați fiecare strat în jumătate orizontal; întindeți glazura divinității între straturile feliate, așezând un strat mai mare, cu partea de jos în jos, pe placa de tort.
Răspândiți partea superioară și laturile stratului inferior cu glazură Divinity.
Așezați stratul mai mic, partea de jos în jos, în mijlocul stratului mai mare.
Răspândiți partea superioară și părțile laterale ale stratului superior cu glazură Divinity. Decorați cu panglică de argint și bile și așezați mirii în miniatură pe stratul superior.