Topping sau glazură de Mousse de ciocolată vegană

Toppingul sau glazura de Mousse de ciocolată vegană este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 269 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de tofu aseptic de mătase extra-ferm, sirop de arțar, chipsuri de ciocolată semi-dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Vegan din catifea roșie cu glazură de Mousse de ciocolată, Mousse de ciocolată cu topping de Marshmallow, și Mousse de ciocolată fără lactate cu Topping de ciocolată-Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți tofu într-un blender.
Adăugați laptele de soia, siropul și vanilia. Pur și simplu până când este complet neted. Set aside.In un cazan dublu, topiți chipsurile de ciocolată. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a amesteca ciocolata pe măsură ce se topește. Odată topit, se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute, amestecând ocazional.
Adăugați ciocolata în tofu și amestecați până se combină. Folosiți spatula pentru a răzui părțile laterale ale blenderului din când în când.
Transferați mousse într-un recipient etanș.Se răcește timp de 1 oră înainte de glazurarea cupcakes.